İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi’den Lübnan’a kara harekatı sinyali

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Lübnan sınırındaki birliklere, Lübnan’a devam eden hava saldırılarının birliklerin muhtemel kara harekatına zemin hazırlamak için olduğunu ifade etti.İsrail’in Lübnan’ın yönelik hava saldırıları...

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Lübnan sınırındaki birliklere, Lübnan’a devam eden hava saldırılarının birliklerin muhtemel kara harekatına zemin hazırlamak için olduğunu ifade etti.
İsrail’in Lübnan’ın yönelik hava saldırıları devam ederken, İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Lübnan’a kara harekatı sinyali verdi. Halevi, Lübnan sınırındaki birliklere, Lübnan’a devam eden hava saldırılarının birliklerin muhtemel kara harekatına zemin hazırlamak için olduğunu ifade etti. Halevi, “Üzerimizden geçen jetleri duyuyorsunuz, bütün gün vuruyoruz. Hem sizin (Lübnan’a) girişiniz ihtimaline karşı bölgeyi hazırlamak hem de Hizbullah’a darbe indirmeye devam etmek için” dedi.
Hizbullah’ın İsrail’in başkenti Tel Aviv’i hedef almasına değinen Halevi, "Hizbullah bugün menzilini genişletti. Bugün ilerleyen saatlerde çok güçlü bir yanıt alacak. Devam edeceğiz, durmuyoruz ve her yerde vurmaya devam ediyoruz. Amaç çok açık kuzeydeki yerinden edilmiş sakinleri güvenli bir şekilde evlerine geri döndürmek” dedi.

Asayiş Haberleri

Kocaeli’de intihar: Kız arkadaşına kızıp hayatına son verdi iddiası
Kamyonetle çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 3 yaralı
Taşova’da trafik ve asayiş uygulaması
Isparta’da uyuşturucu operasyonu
Menteşe’deki kazada ağır yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti
Erbaa’da genç kadına sokak ortasında bıçaklı saldırı
Bebeği çöpe annesi atmış: Anne ve ailesi gözaltına alındı
Polis ekiplerine silah çekip tehdit ettiler: O anlar kamerada
Şii gruplardan İsrail’e dron saldırısı: 2 yaralı
Kayseri’de kazaya karışan otomobilin sürücüsü kaçtı: 5 yaralı