İşe gitmek üzere servis aracı bekleyenler kurşun yağmuruna tutuldu: 1 yaralı

Antalya’da işe gitmek için servis aracını bekleyen 3 kişi, maskeli saldırganların açtığı ateş sonucunda kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda 1 kişi yaralandı.Olay, sabah saat 06.45 sıralarında Serik ilçesi Kökez Mahallesi’nde meydana geldi...

Antalya’da işe gitmek için servis aracını bekleyen 3 kişi, maskeli saldırganların açtığı ateş sonucunda kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda 1 kişi yaralandı.
Olay, sabah saat 06.45 sıralarında Serik ilçesi Kökez Mahallesi’nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, motosikletle olay yerine gelen maskeli 2 kişi, pompalı tüfekle servis aracını bekleyen 2’si kadın 1 erkek kişinin olduğu yere ateş açarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kurşunların isabet ettiği 41 yaşındaki Mutlu Özkan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili inceleme devam diyor.

"Kaynımın kimse ile husumeti yok"
Yaralı Mutlu Özkan’ın yengesi Ayşe Özkan yaptığı açıklamada, "Sabah işe giderken olmuş. Olay sırasında ben yoktum ama kaynım vurulduktan sonra telefonla arayarak beni çağırdı. Geldiğimde burada yerde yatıyordu. İki bacağında ve belinde kanama vardı. Burada görgü tanıklarının söylediğine göre ileriden motosiklet ile gelmiş, ateş açmış kaçmış. Daha sonra da polis gelmiş. Bu şekilde duydum. Kaynımın kimse ile husumeti yok. İşinden gelir işine gider. Kendisi bekar. Annesi kanser hastası olduğu için işine gelip gider, annesinin yanında durur. Akşamları evden çıkmaz. Ben kesinlikle eminim. Bu saldırıda hedef kaynım değildir. Olay anında kaynımın yanında işe giden kadınlar varmış. Yanındaki kadınlar saldırıdan kaçmış ama kaynım kaçamamış" dedi.

İşe gitmek üzere servis aracı bekleyenler kurşun yağmuruna tutuldu: 1 yaralıİşe gitmek üzere servis aracı bekleyenler kurşun yağmuruna tutuldu: 1 yaralı

Asayiş Haberleri

Esenyurt’ta tacize uğrayan kadının hamile olduğu öğrenildi, kaçan şüpheli yakalandı
Sultangazi’de 2 İETT otobüsü çarpıştı: 1 çocuk ile 1 kadın yaralandı
Samsun’da zincirleme kaza: 1 yaralı
Kasten öldürme suçundan aranan firariyi jandarma yakaladı
Erzurum Valiliği’nden düğün ve eğlence genelgesi
Bursa’da tehlikeli yolculuk kamerada
Edirne’de vahşet: 21 yerinden bıçaklanarak katledildi
Bitlis’te kaplıcaya giren baba ve oğlu hayatını kaybetti
Bingöl’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Kuyuya düşen yavru kedi için seferber oldular