İran Hava Savunma Komutanlığı: “İsrail askeri üslere saldırdı”

İsrail saldırısının ardından İran Hava Savunma Karargahı tarafından yapılan açıklamada, “İsrail Rejimi, Tahran, Huzistan ve İlam eyaletlerindeki bazı askeri üsleri hedef aldı ve bazı bölgelerde kısmi hasar meydana geldi” ifadeleri kullanıld...

İsrail saldırısının ardından İran Hava Savunma Karargahı tarafından yapılan açıklamada, “İsrail Rejimi, Tahran, Huzistan ve İlam eyaletlerindeki bazı askeri üsleri hedef aldı ve bazı bölgelerde kısmi hasar meydana geldi” ifadeleri kullanıldı.
İran’dan İsrail saldırısının ardından açıklama geldi. İran Hava Savunma Karargahı tarafından yapılan açıklamada, “Katil ve yasadışı İsrail rejimi, İran’ın tüm uyarılarına rağmen gerilimi artıracak bir adım atarak Tahran, Huzistan ve İlam eyaletlerindeki bazı askeri üsleri hedef aldı. Hava savunma sistemi, bu saldırıya başarılı bir şekilde karşılık verdi ve bazı bölgelerde kısmi hasar meydana geldi. Olayın boyutları ise araştırılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.
Tahran Hava Savunma Komutanlığı Halkla İlişkiler Birimi tarafından yapılan açıklama da ise, Tahran ve çevresinde duyulan seslerin, hava savunma sistemlerinin İsrail rejiminin üç noktaya yönelik saldırılarına karşılık vermesinden kaynaklandığı belirtildi.

İran Hava Savunma Komutanlığı: “İsrail askeri üslere saldırdı”

Siyaset Haberleri

Gürcistan halkı milletvekillerini seçmek için sandık başında
Suriye Savunma Bakanlığı: "İsrail, Suriye’deki askeri tesisleri hedef aldı"
ABD Savunma Bakanı Austin, İsrailli mevkidaşı Gallant ile İran’a saldırıyı görüştü
Murat Afşarünal, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı oldu
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, BAE’li mevkidaşı Al Nahyan ile "Gazze"yi görüştü
Osmanlı Ocakları Çayırdüzü Belde Başkanlığı açıldı
CHP Genel Başkanı Özel: "Öcalan konuşacak diye illa kullandığı, DEM’le ortak kullanıyorlar o kürsüye gelmek zorunda değil"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye, son 20 yılda yüzde 80 dışa bağlı bir yapıdan yüzde 80 kendi içinde milli, yerli üretim yapan bir yapıya ulaştı"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: "Genel Başkanımızın milli hafızalara nakşettiği ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ şiarıyla yol yürümeye devam edeceğiz"