İran halkından “Gerçek Vaad 2” operasyonuna destek gösterisi

İran’da halk, İsrail’e yönelik düzenlenen “Gerçek Vaad 2” operasyonuna destek vermek amacıyla gösteri düzenlendi.İran’ın İsrail’e yönelik gerçekleştirdiği füze saldırısını kutlamak ve “Gerçek Vaad 2” operasyonuna destek vermek amacıyla...

İran’da halk, İsrail’e yönelik düzenlenen “Gerçek Vaad 2” operasyonuna destek vermek amacıyla gösteri düzenlendi.
İran’ın İsrail’e yönelik gerçekleştirdiği füze saldırısını kutlamak ve “Gerçek Vaad 2” operasyonuna destek vermek amacıyla başkent Tahran’da halk tarafından destek gösterisi düzenlendi. İmam Hüseyin Meydanı’nda toplanan on binlerce İranlı, operasyona desteklerini dile getirdi. Göstericiler, “Devrim Muhafızları’na teşekkürler”, “Kahrolsun İsrail”, “Kahrolsun ABD” ve “İsrail yok olacak, Hizbullah kazanacak” sloganları attı. Gösteride, "Sonuna kadar ayaktayız" ve “İsrail yok olacak” yazılı pankartlar ile Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın posterleri taşındı.

“Vahşi rejim yok edilmelidir”
Tahran Cuma İmamı Ahmet Hatemi gösteride yaptığı konuşmada, “Gerçek Vaad 2 Operasyonu asla durup sessiz kalmayacağımızın dünya emperyalizmine bir uyarısıdır. Zalim, soykırımcı ve çocuk katili bu vahşi rejim yok edilmelidir. Zalimleri yok etme hedefine ulaşana kadar bu yolda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Asayiş Haberleri

Jandarma ekipleri Erzincan’da uyuşturucuya geçit vermiyor
Eşinden ayrılan genç, asılı halde bulundu
PDR mezunu genç, KYK yurdundan atladı
İzmir’de uyuşturucu operasyon: 4 zehir taciri tutuklandı
Karabük’te uyuşturucu operasyonu
Aydınlatma direğine çarpan Tofaş ikiye bölündü: 1 ölü, 3 yaralı
Van’da 5 bin bağ ot yanarak kül oldu
Savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Arnavutköy’de 3 aracın karıştığı kazada 9 kişi yaralandı
Arazi anlaşmazlığı cinayetle bitti