Irak’tan gelen hasta Hakkâri’de şifa buldu

Irak’ta koroner anjiyografi işlemiyle damarı açılmayan bir hasta, Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan anjiyografi sonrası damarı tamamen açıldı.172 yatak kapasiteli Hakkari Devlet Hastanesi şifa dağıtmaya devam ediyor. Birçok ameliyatı...

Irak’ta koroner anjiyografi işlemiyle damarı açılmayan bir hasta, Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan anjiyografi sonrası damarı tamamen açıldı.
172 yatak kapasiteli Hakkari Devlet Hastanesi şifa dağıtmaya devam ediyor. Birçok ameliyatın başarılı bir şekilde yapıldığı hastanede, bu defa Irak’tan gelen bir hastanın damarları, Kardiyoloji Uzmanı Uzm Dr. Muhammed Öztürk tarafından başarılı bir şekilde uygulanan operasyonla açıldı.
Hastaneden yapılan açıklamada, “Irak’ta koroner anjiyografi işlemiyle damarı açılmayan hasta Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan anjiyografi sonrası damarı tamamen açıldı. Hasta 3 gün sonra şifa ile taburcu edildi. Kardiyoloji ekibimizi tebrik ediyoruz” denildi.

Sağlık Haberleri

Prof. Dr. Aydan Biri: “Doğum şeklinin sezaryene doğru kaymasının nüfus artışını engelleyici bir basamak olma riski ortaya çıktı”
Sağlık Bakanlığı Şırnak ve ilçelerine 37 doktor ataması yapacak
338 yeni doktor mezun oldu
Kalça kırıklarına ‘multidisipliner müdahale’ ile ölüm oranları düştü
"Düşme, yaşlılarda ölüme sebep olabiliyor"
Karaada’da yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tahliye edildi
Yaz sıcağında soğuk duşa dikkat
Sağlık için bitter çikolata tercihi önemli: “Keyif alırken sağlığınızı koruyun”
Midyat Devlet Hastanesi’nde beyin tümörü ameliyatı yapıldı
Yaz mevsiminde sağlıklı beslenme için önemli tavsiyeler