İnşaat ihaleleri

ANKARA - Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İzmir İnşaat Emlak ve NATO Enformasyon Bölge Başkanlığı, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, muhtelif inşaat işlerini i

Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, Tunceli Pülümür Merkez Komlar (Altınhüseyin-Sağlamtaş) afet konutlarının kanalizasyon işlerini yaptıracak.
İhale, Tunceli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde 11 Temmuz 2007 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.
İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili müdürlükten temin edilebilecek.

-KARAYOLLARI 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü, Sandıklı-Antalya,Antalya-Kemer, Antalya-Alanya devlet yolları üzerinde yol ve trafik güvenliğinin arttırılmasına yönelik radarlı hız ikaz sistemleri yapımı ile mevcut sinyalizasyon lambalarının ledli yapımını açık ihale usulü ile yaptıracak.
İhale, Karayolları 13.Bölge Müdürlüğünde 10 Temmuz 2007 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.
Firmalar, teknik şartnameyi bedeli mukabili müdürlükten satın alabilecekler.

-KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü'nün, Salim Dervişoğlu Caddesi Plajyolu arası kıyı tahkimatı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihaleye çıkarıldı.
İhale, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğünde 7 Ağustos 2007 tarihinde saat 10.30'da yapılacak.
İstekliler, şartnameyi aynı yerden ücreti karşılığı satın alabilecekler.

-MSB-

Öte yandan MSB İzmir İnşaat Emlak ve NATO Enformasyon Bölge Başkanlığı ise İzmir Gaziemri Astsubay Meslek Yüksek Okulu kışla içi bağlantı yollarının yapımı işini açık ihale usulü ile yaptıracak.
9 Temmuz 2007 tarihinde saat 10.00'da MSB'de yapılacak olan ihalenin şartnamesi okuldan alınabilecek.

-DİĞER İNŞAAT İHALELERİ-

Muhtelif kuruluşlar tarafından yapılacak olan diğer inşaat ihaleleri ile ihale tarihleri de şöyle:
''Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Ordu İl Müdürlüğü Ünye şehir şebekesi alçak ve orta gerilim elektrik tesisini yaptıracak (17 Temmuz 2007 saat 14.00), Kahramanmaraş Nurhak Belediyesi tarafından asfalt yol yapımı ve konkosör malzeme taşıması yaptırılacak (18 Temmuz 2007 saat 14.00), Bitlis Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hizan İlçesi merkez YİBO 12 ek derslik yaptırılacak. (9 Temmuz 2007 saat 10.00), MSB İzmir İnşaat Emlak ve NATO Enfrastrüktür Bölge Başkanlığı tarafından 40'ncı Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda bulunan erbaş ve er hamamlarının onarımı yaptırılacak (11 Temmuz 2007 saat 10.00).''

İhale Haberleri