Infortrend Tekonoloji ve Egg is Coming’den iş birliği

Medya prodüksiyon şirketi Egg is Coming, içerik oluşturma ve iş akışlarını güçlendirmek için Infortrend SAN depolamayı kullanacak.Kurumsal depolama sağlayıcısı Infortrend Tekonoloji, Koreli medya prodüksiyon şirketi Egg is Coming’in iç...

Medya prodüksiyon şirketi Egg is Coming, içerik oluşturma ve iş akışlarını güçlendirmek için Infortrend SAN depolamayı kullanacak.
Kurumsal depolama sağlayıcısı Infortrend Tekonoloji, Koreli medya prodüksiyon şirketi Egg is Coming’in içerik oluşturma, iş akışlarını güçlendirmek ve artan UHD video hacmini depolamak için Infortrend’in EonStor DS kurumsal SAN depolamasından yararlandığını duyurdu.
Egg is coming’de Video Düzenleme Ekibi Takım Lideri Changmin Sim, "Infortrend’in SAN depolaması EonStor DS bize büyük bir medya prodüksiyon şirketi tarafından önerildi ve DS 29 video editörü arasında hızlı ve rahat bir işbirliği sağladığı için aynı çözümü benimsemekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Teknoloji Haberleri

Selçuk Bayraktar: "TEKNOFEST, en ücra köşedeki çocuğu alıp, onun zihin ve gönül dünyasında bir pencere açma duygusuyla düzenleniyor"
İzmir’in inovasyon ve teknoloji merkezi hedefine protokollü katkı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “TEKNOFEST’ten çıkan geleceğin Aziz Sancar’ları, Selçuk Bayraktar’ları, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak”
MERCAN 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’ni 10 ayda 92 bin kişi ziyaret etti
OMÜ’nün bilgi birikimi ve araştırma kapasitesi sanayi sektörüne aktarılacak
Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi Teknofest finalinde
TEKNOFEST ile bir buçuk milyon gencin gündemine teknoloji girdi
Bu eğitim uçakları ile geleceğin pilotları yetişecek
Öğretmenlerin işini kolaylaştıracak ’yapay zeka’ asistanı
Balıkesir sokaklarında elektrikli otobüs dönemi başlayacak