İmam Hatipliler farka koştu zirveye yerleşti

Manisa 1. Amatör Kümü Merkez B Grubunda ligin ikinci haftasında Akmescitspor’u 7-1 yenen İmam Hatipliler Spor 2’de 2 yaparak 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.Manisa Hüseyin Sultan 1. Amatör Küme Merkez A ve B Gruplarında ikinci hafta...

Manisa 1. Amatör Kümü Merkez B Grubunda ligin ikinci haftasında Akmescitspor’u 7-1 yenen İmam Hatipliler Spor 2’de 2 yaparak 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.
Manisa Hüseyin Sultan 1. Amatör Küme Merkez A ve B Gruplarında ikinci hafta geride kaldı. A Grubunda Mütevellispor 6 puan ve averajla lider olurken B Grubunda ise İmam Hatipliler Spor en yakın rakibi Manisa Çarşı FK’nın 2 puan önünde 6 puanla liderliğe yükseldi.
Manisa Hüseyin Sultan 1. Amatör Küme Merkez A Grubunda ikinci haftada oynanan karşılaşmalarda Manisa Lalelispor Çobanisa Belediyespor’u 5-0 yenerken, Mütevellispor Donatımspor’u 3-0, Çınarobaspor Kayapınar Çevikspor’u 1-0 yendi. Hacıhalliler Gedizspor kendi evinde Dış Mahalle Yıldırımspor’a 7-0 kaybederken, Karaağaçlı Pomakspor da kendi evinde Anadolu 45 Spor’a 1-0 yenildi.
Alınan sonuçlarla Mütevellispor 6 puan ve averajla birinci sırada bulunurken, Çınarobaspor 6 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Grubun 3’üncü sırasında ise 4 puanla Lalelispor yer aldı.
Manisa Hüseyin Sultan 1. Amatör Küme Merkez B Grubunda ise Akmescitspor İmam Hatipliler Gençlikspor’a 7-1 yenilirken, 45 Manisa Yaşamspor Alabeyspor ile 1-1 berabere kaldı. Karaağaçlı Teknikspor ile Manisa Çarşı FK’nın da 2-2 berabere kaldığı haftada Manisa Başakşehirspor Halitpaşa Belediyespor’u 4-3 yenmeyi başardı. Hamzabeylispor ile Paşaköy Futbol SK ise sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Alınan sonuçların ardından İmam Hatipliler Gençlikspor 6 puanla liderliğe yükselirken, Manisa Çarşı FK 4 puan ve averajla 2., Paşaköy SK da 4 puan ve averajla 3. sırada yer aldı.

Spor Haberleri

Tepecikspor sezona galibiyetle başladı
‘Efsaneler Yeniden’ sahaya çıkacak
Ümit Milli Takım aday kadrosunda değişiklik
Ampute Milli Takımı, Amatör Spor Açılışı Haftası’nda gösteri maçı yaptı
Sindelhöyük Stadı’nda zemin düzeltme çalışmaları başladı
Mersin’de sporcu sağlığı sempozyumu düzenleniyor
Hız tutkunları Danubia serisine hızlı başladı
Doruk Sağlık Grubu, spora desteğini sürdürüyor
Düzce’de Amatör Spor Haftası yürüyüşle başladı
İbrahim Hacıosmanoğlu: “Futbolda kardeşlik iklimini daha da ileriye taşımak hepimizin asli görevi”