İletişim Başkanı Altun’dan Malatya’daki depremle ilgili açıklama

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Malatya’da meydana gelen depremde şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmediğini belirtti.İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen depremle ilgili sosyal medya hes...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Malatya’da meydana gelen depremde şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmediğini belirtti.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen depremle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Altun, payalaşımında depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Depremin ardından şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmediğini belirten Altun, ilgili birimlerin tarama faaliyetlerini sürdürdüğünü açıkladı. Altun ayrıca, medya kuruluşlarından sansasyon ve dezenformasyondan uzak, sorumlu yayıncılık yapmalarını beklediklerini vurguladı.

Siyaset Haberleri

Dışişleri Bakanı Fidan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres ile telefonda görüştü
İsrailli şirketlerin Fransa’daki Euronaval Savunma Fuarı’nda stant açması yasaklandı
Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan: "Harcanmamış bir paradan, kredi kartının limitinden vergi alınması hukuka ve mantığa aykırı”
Milli Savunma Bakanı Güler, Belçika’da
CHP Genel Başkanı Özel’den, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ’mülteci’ çağrısı
UNIFIL’e katkı sağlayan 16 Avrupa ülkesinden İsrail’e “maksimum siyasi ve diplomatik baskı uygulama” kararı
NATO Genel Sekreteri Rutte: "Ukrayna’nın zafer planı masada olacak”
Almanya Başbakanı Scholz’den İsrail’e silah tedariki sözü
AK Partili Ferhat Nasıroğlu: "(Soma’da işçilerin işten çıkarılması) Bazı marjinal gruplar yatırımcıların yatırım yapmasını istemiyorlar, insanları yanlış yöne sevk ediyorlar"
Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak: “Yasal sorumluluklar yerine getirilmiştir”