.İhbarname Dağıtımı ve Enerji Kesme

2.İhbarname Dağıtımı ve Enerji Kesme-Açma işi Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

2.İHBARNAME DAĞITIMI VE ENERJİ KESME-AÇMA İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğünden :

2.İhbarname Dağıtımı ve Enerji Kesme-Açma işi Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

1 – İdarenin:

a) Adresi : Akçakale yolu üzeri 7.km Şanlıurfa

b) Telefon ve Faks no : 0 414 247 07 17-0 414 247 15 94

c) Elektronik posta adresi :

2 – İhale Konusu hizmet İşinin :

a) İhale kayıt No : 2007/ 75919

b) Niteliği : 07.63.27 dosya nolu 2.İhbarname Dağıtımı ve Enerji Kesme-Açma işi

c) Yapılacağı yer : Şanlıurfa Merkez,ilçeler ve köyler

d) İşin süresi : Sözleşme imzalandıktan itibaren 730 takvim günüdür.

3 – İhalenin:

a)Yapılacağı Yer : DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü-Akçakale Yolu üzeri 7. km. Şanlıurfa

b) Tarihi ve Saati : 23.07.2007, Saat 14:00

4 – İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

1- Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

2- Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

1- Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

2- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları,üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten don durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

d) Bu şartnamenin 10. maddesinin (a),(b), (c),(d), (e (g) ve ( i ) bentlerinde sayılan durumlarda olmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

e) Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirtilen teklif mektubu

f) Bu şartnamenin 27. maddesinde belirlenen geçici teminat

g) Bu şartnamenin (7.2) ve (7.3.) üncü alt maddelerinde belirtilen yeterlilik belgeleri

h) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi

i) İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi

j) İhale dokümanının satın alındığına dair belge

k) Bu şartnamenin 8 ve 36 maddelerinde istenilen “Yerli istekli” olunduğuna ilişkin tabi olunan Yönetmelikte belirtilen belgeler

m) Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ilişkin beyanname

n) Tüzel kişi istekli tarafında sunulan iş deyim belgesinin, aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak İş deneyim Belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılmayacağına ilişkin taahhütname

İsteklinin iş ortaklığı olması halinde (b), (c), (d), (ı), (m) ve (n) bentlerindeki belgeleri ayrı ayrı sunmaları gerekir.

5 – Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

Mali Durum Bildirimi

a) Bu ihalede teklif edilen bedelin % 5’nden az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda, bankalar nezrindeki kullanılmamış nakit kredisi veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini yada serbest mevduatını gösterir, yerli veya yabancı bankalardan alınacak belgelerin ( Standart form) verilmesi zorunludur. Banka referans mektubunun ( Standart) ihale veya son başvuru tarihinden önceki üç (3) ay içinde düzenlenmiş olması gerekir.

Bu belgeler ilgili bankanın Genel Müdürlüğünden teyit ettirilir. Faks ile yapılan teyitler, banka şubesinin en az iki yetkilisinin imzasını taşımalıdır.

Ortak girişimlerde, bu belgeler hisseleri oranına bakılmaksızın ortaklarca müştereken karşılanabilir

b) İsteklinin bilançosu veya eşdeğer belgeleri

İsteklinin, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli görülen bölümlerinin, yoksa bunlara eşdeğer belgelerini sunması zorunludur. (p) maddesinin ayrıntıları İdari şartnamede belirtilmiştir.

6 – İş Deneyim Belgesi

İş Deneyim belgesi istenmekte olup,bu belgelerden İş bitirme belgesi veya İş durum belgesinin ihale dosyasında verilmesi zorunludur.İş Deneyim belgeleri ,İsteklinin ihale konusu hizmet veya hizmetlerdeki mesleki deneyimini ortaya koyan ve Hizmet Alım İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde belirtilen esas ve usullere göre düzenlenerek verilen ve değerlendirilen belgelerdir.

İsteklinin, son 5 (beş) yıl içinde yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında gerçekleştirdiği veya hizmet işleri için geçerli olmak üzere idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve istekli tarafından teklif edilen bedelin % 40’ından az olmamak üzere, ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlere ait tek sözleşmeye ilişkin İş Bitirme belgesi veya İş durum belgesinin verilmesi gerekmektedir. Sunulan iş deneyim belgelerinin ekine ilgili idarece onaylanmış hak ediş ödeme listesi konulacaktır.

İş Bitirme Belgesi: İsteklinin yurtiçinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde gerçekleştirdiği idarece kusursuz kabul edilen ve tek sözleşmeye dayanan ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren belgedir.

İş Durum Belgesi: İsteklinin yurtiçinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde en az % 70 ‘i oranında gerçekleştirdiği idarece kusursuz kabul edilen ve tek sözleşmeye dayanan ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren belgedir.

İş ortaklıklarında pilot ortağın, istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 70’ini, diğer ortakların her birinin ise istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 10’unu sağlaması gerekir. Ancak diğer ortak veya ortakların iş deneyim tutarı toplamı, asgari iş deneyim tutarının % 30’undan az olamaz.

Yukarıda belirtilen İş deneyim belgesinin geçerli olabilmesi için belgenin İSTEKLİYE veya İSTEKLİNİN en az % 51 hissesine sahip ortağı adına düzenlenmiş olması şarttır

Sözleşme süresi Üç yılı aşan iş deneyim belgelerinde son üç yılın hakedişleri toplamı esas alınır. (İSTEKLİ’ nin bu konu ile ilgili vereceği belgelerden, iş deneyim belgesinin verilmesine konu olan işin işe başlama tarihi ile geçici kabul veya tasfiye tarihi arasında 3 (üç) yıldan fazla süre dikkate alınmaz.)

İş deneyiminde değerlendirilecek benzer işler; İhale konusu hizmet veya hizmetin bölümleriyle nitelik ve büyüklük bakımından benzerlik gösteren aynı veya benzer usullerle gerçekleştirilen, teçhizat, ekipman, mali güç ve ya uzmanlık ile personel ve organizasyon gerekli bakımından benzer özellik taşıyan hizmetler.

Bu hizmetler; elektrik enerjisi satan alan abonelerin;

- Elektrik sayaçların endekslerinin el bilgisayarı ile (veya manuel) okunması

- Elektrik sayaçların endekslerinin el bilgisayarı ile (GPRS) ile okunması

- El Bilgisayarı ile 2.İhbarname dağıtımı, enerji kesme-açma,

- 10 yıllık damga süresi dolmuş elektik sayaçlarının sökülmesi ve takılması,

- Elektrik sayaçların sökülmesi ve takılması

7 – Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamaz.

8 – İhale dokümanı Dicle EDAŞ Şanlıurfa il Müdürlüğü - Akçakale Yolu üzeri 7. km. adresinde 209 nolu oda da görülebilir veya KDV dahil 250 YTL. karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

9 – Teklifler, 23.07.2007 günü, saat 14.00’a kadar Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü 2. Kat 205 nolu odaya verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

10 – İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliye her bir iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecektir.

11 – Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır.

İhale Haberleri