İçişleri Bakanı Yerlikaya: "UEFA’nın yanlı ve haksız bir şekilde Milli Futbolcumuz Demiral’a 2 maç men cezası vermesi kabul edilemez"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'UEFA’nın yanlı ve haksız bir şekilde Milli Futbolcumuz Merih Demiral’a 2 maç men cezası vermesi kabul edilemez' dedi.İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, 'UE...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "UEFA’nın yanlı ve haksız bir şekilde Milli Futbolcumuz Merih Demiral’a 2 maç men cezası vermesi kabul edilemez" dedi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, "UEFA’nın yanlı ve haksız bir şekilde Milli Futbolcumuz Merih Demiral’a 2 maç men cezası vermesi kabul edilemez. UEFA belli ki Milli Futbolcumuza Avusturya karşısında attığı her gol için men cezası uygulamayı uygun gördü. Bu kararı kınıyorum. Ve inanıyorum ki bu adaletten uzak, futbolun ruhuna uymayan çifte standartlı bu karar Bizim Çocuklar’ı daha da kenetleyecektir. İlk günden beri dilimizde aynı cümle var. Yolun sonu final olsun" ifadelerine yer verdi.

Asayiş Haberleri

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi jandarma yakaladı
Ekiplere yardım için gönüllü olarak gitti, kazada hayatını kaybetti
Firari torbacının vurulduğu olayda 6 polis yaralandı
Hizbullah’tan İsrail’e 25 roket ile saldırı
Karaya oturan vapur restoran, nefesleri kesen operasyonla kurtarıldı
Foça yangınında hasarın boyutu havadan görüntülendi
MSB: "Irak’ın kuzeyine 28-29 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtı sonucunda Gara bölgesinde 7 ve Hakurk bölgesinde 5 terörist olmak üzere toplam 12 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi."
Kümeste bulunan güvercinler yanmaktan son anda kurtuldu
Mudanya’da uyuşturucu ve mermi ele geçirildi
Diyarbakır’da itfaiye ekiplerince söndürülen anız yangınında bir kişi dumandan etkilendi