İçişleri Bakanı Yerlikaya Aydın’da

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Türkiye Yüzyılı Buluşmaları' programına katılmak üzere Aydın’a geldi.Bakan Yerlikaya’nın ilk durağı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı oldu. İl binası önünde partililer tarafından çiçekl...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" programına katılmak üzere Aydın’a geldi.
Bakan Yerlikaya’nın ilk durağı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı oldu. İl binası önünde partililer tarafından çiçekle karşılanan Bakan Yerlikaya, ‘Aydın İçin Her Daim Birlikte, Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları’ etkinliğine katıldı. Bakan Yerlikaya, buradaki programda partililerle bir araya geldi.
Bakan Yerlikaya, programın ardından esnafı ziyaret ederek, düzenlenecek güvenlik toplantısına başkanlık yapacak. Güvenlik toplantısının ardından Bakan Yerlikaya’nın basın mensuplarına açıklama yapması bekleniyor.

Siyaset Haberleri

AK Parti Karesi teşkilatı vatandaşın yanında
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adıyaman’da istişarelerde bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Japonya’nın yeni başbakanı olmaya hazırlanan Ishiba: “Japonya’yı yeniden güvenli bir ülke haline getireceğim”
CHP’li Abbas Ertürk: “Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkede demokrasinin kalesi bir partidir”
Konya Valisi İbrahim Akın görevine başladı
Bakan Yerlikaya’ya Aydın’da vatandaşlardan yoğun ilgi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Kırıkkale’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ Şu anda Japonya, Çin, bizler, Almanya gibi üyeler her ne kadar daimi üye olma teşebbüsü varsa da şu anda daimi üye olamadıkları için herhangi bir tesisi söz konusu değil”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "(BM) Türkiye olarak daimi üye olmanın gayretindeyiz ama şu ana kadar aldığımız bir netice yok. Daimi üyelerin de bizleri daimi üye yapma gibi hesapları yok"