Hisarcık’ta özel öğrencilere hayvanlar tanıtıldı

Hisarcık Atatürk İlkokulunda “Dünya Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri çerçevesinde Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine yönelik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne düzenlenen gezide sokak ve kümes hayvanları tanıtıldı.Atatürk İlkokulunda 4...

Hisarcık Atatürk İlkokulunda “Dünya Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri çerçevesinde Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine yönelik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne düzenlenen gezide sokak ve kümes hayvanları tanıtıldı.
Atatürk İlkokulunda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde farkındalık oluşturmak, yerinde, yaşayarak yeni bilgiler edinmek amacıyla Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Okul Müdürü Pelin Solak, Özel Eğitim Öğretmenleri Nihat Koçer, Şeyma Koç ve Elif Erdoğan nezaretinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince özel öğrencilere müdürlük bahçesindeki kaz, tavuk, güvercin, köpek, kuzu, bıldırcın ve hindi gibi hayvanlar tanıtıldı. Ayrıca hayvanların hangi ekosistemde yaşadığı, insanlara günlük yaşamda ne gibi faydalar sağladığı, hayvanları neden korumamız ve nasıl davranılması gerektiği konularında bilgiler verildi.

Yerel Haberleri

Diyarbakır’dan Filistin için destek çağrısı
Gençler arıcılıkla istihdama katılıyor
Karanfil “Dünya onlarında evidir”
Yoksul ve sokakta çalıştırılan çocuklarla ilgili çalışma yapıldı
Hastalıktan ari 200 işletme hedefiyle çalışmalar devam ediyor
Belediye sokak hayvanlarını unutmadı
Yılmaz, Alpaslan Mahallesi sakinleri ile buluştu
Hayvanları koruma gününde anlamlı protokol
Kahta’da Avrupa Spor Haftası kapsamında bisiklet etkinliği düzenlendi
Hisarcık Şehitler Mahallesi’nde gözleme hayrı