Geçtiğimiz günlerde ‘bu hafta içerisinde Hekimhan’a doğalgaz verilecek’ diyen Başkan Karadağ, doğalgaz verilen bir eve konuk oldu ve mutluluğunu paylaştı.
Hekimhan’a en iyi hizmeti vermek için gecesini gündüzüne katan ve Hekimhan’a doğalgaz gelmesinde büyük çaba sarf eden Hekimhan belediye başkanı Turan Karadağ, İlçeye verilen Doğalgaz için kameralar karşısına geçerek mutluluğunu ifade etti.
“HİZMET MUTLULUĞU”
2023’ün sonuna kadar Hekimhan’da doğalgazsız ev kalmayacağını hatırlatan Başkan Karadağ, Hekimhan sevdamız ve bu sevdamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum diyerek şunları söyledi;“Hekimhan’da bir evde doğalgazımızı yaktık, çayımızı demliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gerçekten Hekimhan’daki en başta kadınlarımız için çok önemli bir olaydı. Buradan başladık 2023’ün sonuna kadar tüm Hekimhan’da doğalgazımız yanacaktır. Hekimhan halkına hayırlı, uğurlu olsun. Burada doğalgaz yanar mı? derken evet gözümüzle görüyoruz. Tekrar tekrar hayırlı, uğurlu olsun diyorum”
Güncel Haberleri
Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yılı MalatyaPark AVM’de kutlandı
Vali Yavuz: Kamu yatırımları koordineli şekilde sürecek
Yeni Malatyaspor - Bandırmaspor maçının ardından
Trendyol 1. Lig: Yeni Malatyaspor: 1 - Bandırmaspor: 3
Malatya’da kayısı üreticilerinden "zirai don" önlemi
Sadıkoğlu: "Yerinde dönüşüm desteği artırılmalı, 2,5 milyon TL olmalı"
Battalgazi’de temizlik seferberliği sürüyor
Başkan Geçit’in ‘taziye evleri’ projesine destek sürüyor
Malatya’da üç ayrı noktada bahçe ve sazlık yangını
Malatya’da polis haftası kutlandı