Harun Algül, Polonya’da Madalya Peşinde

Şırnaklı milli halterci Harun Algül, 26 Ekimde Polonya’nın Raszyn kentinde başlayacak olan U23 Avrupa Halter Şampiyonasında 55 kilo kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek.Avrupa’nın genç yeteneklerini buluşturan Avrupa Gençler ve U23 H...

Şırnaklı milli halterci Harun Algül, 26 Ekimde Polonya’nın Raszyn kentinde başlayacak olan U23 Avrupa Halter Şampiyonasında 55 kilo kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek.
Avrupa’nın genç yeteneklerini buluşturan Avrupa Gençler ve U23 Halter Şampiyonası, bu yıl Polonya’nın Raszyn şehrinde yapılacak. 26 Ekimde başlayacak olan şampiyona, 3 Kasıma kadar devam edecek. Türkiye adına yarışacak olan Harun Algül, 55 kilo kategorisinde milli formayı terletecek.
Şırnaklı milli halterci Harun Algül, Polonya’daki şampiyona öncesinde tüm hazırlıklarını Ankara’da tamamladı. Yoğun bir antrenman programıyla form tutan genç sporcu, milli forma ile zirveye ulaşmayı hedefliyor. Avrupa şampiyonasında Türkiye’yi başarıyla temsil etmek isteyen Algül, altın madalya ile Türkiye’ye dönmek istiyor.
Harun Algül, 27 Ekimde Türkiye saati ile 18.00’da podyuma alacak. Avrupa’nın en yetenekli genç haltercilerinin mücadele ettiği bu kategoride, kendisini gösterecek olan Algül, altın madalya için ter dökecek.

Spor Haberleri

Beşiktaş’tan, Okan Buruk’a geçmiş olsun mesajı
TFF’den, Okan Buruk’a geçmiş olsun mesajı
Çayırova Belediyesi’nin rakibi Fenerbahçe Koleji
Samsunspor, deplasmanda 5’te 5 peşinde
A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu belli oldu
Galatasaray’dan, Okan Buruk’un sağlık durumu açıklaması
Galatasaray - Beşiktaş derbisi ve daha fazlası beIN Sports’ta
Okan Buruk ameliyata alındı
Elazığ’dan Beşiktaş’a iki transfer
Trabzonspor, İzmir’e gitti