Harris: "Gazze’de ateşkes anlaşmasında bazı ilerlemeler var ancak gerçekte bir anlaşmaya varılmadıkça bunlar anlamsız"

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, 'Gazze’de ateşkes anlaşmasında bazı ilerlemeler var ancak gerçekte bir anlaşmaya varılmadıkça bunlar anlamsız' dedi.ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, dün katıldığı bir televizyon programına verdi...

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, "Gazze’de ateşkes anlaşmasında bazı ilerlemeler var ancak gerçekte bir anlaşmaya varılmadıkça bunlar anlamsız" dedi.
ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, dün katıldığı bir televizyon programına verdiği röportajında Gazze’de ateşkes görüşmelerine değindi. Harris, “Gazze’de ateşkes anlaşmasında bazı ilerlemeler var ancak gerçekte bir anlaşmaya varılmadıkça bunlar anlamsız” dedi. Devamı daha sonra yayınlanacak röportajda Harris, “Mümkün olan en kısa sürede ateşkes ve rehineler konusunda anlaşmaya varmalıyız” ifadesini kullandı.
Kamala Harris, Kasım ayında yapılacak ABD Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçilerin adayı Eski Başkan Donald Trump’a karşı Demokratların adayı olarak yarışacak.

Siyaset Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Bosna Hersek’te
Hamas ve El Fetih heyetleri Mısır’da bir araya geldi
Bakan Bak, Portekiz’de Avrupa Konseyi 18. Spordan Sorumlu Bakanlar Konferansı’na katıldı
İspanya Başbakanı, İsrail’in Lübnan’daki saldırılarını “işgal” olarak nitelendirdi
Avrupa Parlamentosunda Orban-Leyen atışması
Samsun meclisi toplandı, 31 madde görüşüldü
ABD’li gazeteciden “Trump-Putin, 7 kez özel görüşme gerçekleştirdi” iddiası
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: “Yeni anayasanın kodları yüksek standartlı demokrasi, güvenceli özgürlükler ve hukukun üstünlüğüdür”
UCLG Başkanı Altay Lahey’den dünyaya seslendi: “İsrail’in öldürdüğü masum bebeklerin cesetleri bugün sessiz kalan dünyanın alnında kara bir lekedir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şiddete sıfır tolerans ilkesiyle mücadelemizi devam ettireceğiz"