Hamileler gönül rahatlığıyla yüzebilir

Denizli Özel Tekden Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ömer Demirtaş hamile kadınları yüzmelerinde sakınca olmadığını belirtti. Hamilelerin gönül rahatlığıyla yüzmelerini söyledi.Denizli Özel Tekden Hastanesi Ka...

Denizli Özel Tekden Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ömer Demirtaş hamile kadınları yüzmelerinde sakınca olmadığını belirtti. Hamilelerin gönül rahatlığıyla yüzmelerini söyledi.

Denizli Özel Tekden Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ömer Demirtaş, yüzmenin hamileler için en güzel sporlardan olduğunu belirtti. Yüzmenin hamile kişiyi yormadığını ve karın içi basıncı arttırmadığını ifade ederek hamile kişilerin yapabileceği en rahat ve sıkıntısız sporlardan birisi olduğunu vurguladı. Doç. Dr. Demirtaş havuzda yüzecek kişilerin havuz temizliğine dikkat etmeleri gerektiğini dikkat çekti.

Doç. Dr. Demirtaş sıcak havalarda yüzmek isteyen hamile kişilerin sıvı kaybına dikkat etmeleri konusunda da uyardı. Havuzdan çıktıklarında güneşe fazla mağdur kalmamalarını ve bol sıvı alımına dikkat etmelerini ifade etti.

Sağlık Haberleri

Kars’ta HAP tatbikatı nefes kesti
Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Çiğdem: "Bebeğinizde dışkı yapamama durumu ’Hirschsprung Hastalığı’ tedavi edilebilir"
Japon uzmandan Alzheimer hastalarına öneriler
Sinop’ta 112’ye yapılan çağrıların yüzde 71,99’u vakaya dönüşmeyen ihbarlar
Alzheimer 65 yaş üstünde yüzde 5 civarında görülüyor
Kullanılmayan ilaçların imhasına dikkat
25 yataklı Bahçesaray Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı
Düzenli fiziksel aktivite ve akdeniz tipi beslenme alzheimer’i engelliyor
Uzmanından uyarı: “Alzheimer hastalığı kadınları daha çok etkiliyor”
Gültekin; “Beyin sağlığımızı güçlendirerek, Alzheimer hastalığından korunabiliriz”