Hamas lideri Sinwar’dan Husi liderine mektup: “Sizinle ortak çabalarımız düşmanı yenilgiye uğratacaktır”

Hamas lideri Yahya Sinvar, Yemen’deki Husilerin lideri Abdul Malik el-Huti’ye yazdığı mektupta, “Sizinle ve Lübnan ile Irak’taki gruplarla ortak çabalarımız bu düşmanı kıracak ve yenilgiye uğratacaktır” dedi.Hamas lideri Yahya Sinvar,...

Hamas lideri Yahya Sinvar, Yemen’deki Husilerin lideri Abdul Malik el-Huti’ye yazdığı mektupta, “Sizinle ve Lübnan ile Irak’taki gruplarla ortak çabalarımız bu düşmanı kıracak ve yenilgiye uğratacaktır” dedi.
Hamas lideri Yahya Sinvar, Yemen’deki Husilerin lideri Abdul Malik el-Huti’ye mektup yazdı. Mektubunda Hamas’ın İsrail’e karşı uzun süreli savaşa hazır olduğunu belirten Sinwar, “Kendimizi düşmanın siyasi iradesini kıracak uzun bir yıpratma savaşına hazırladık” dedi.
İsrail’e karşı eylemleri için Husi liderine teşekkür eden Sinwar, “Füzelerinizi tüm katmanları, savunma ve önleme sistemlerini aşarak düşman varlığının derinliklerine gönderme başarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Sizinle ve Lübnan ile Irak’taki gruplarla ortak çabalarımız bu düşmanı kıracak ve yenilgiye uğratacaktır” ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: "Güneyde Türkiye, kuzeyde Norveç ve batıda ABD olmadan Avrupa kıtasının güvenliği imkansızdır"
Hizbullah lideri Nasrallah’tan telsiz saldırısına ilk yorum: “Bu bir savaş ilanıdır”
Milli Savunma Bakanı Güler: “KKTC’nin meşru çıkarlarını her koşulda desteklemeye devam edecek, Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerimizi de sürdüreceğiz”
Bakan Fidan, Polonya Meclis Başkanı Holownia ile görüştü
Edremit Belediyesi’nde yetkili sendika yine DİSK/Genel-İş oldu
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, çağrı cihazı ve telsizlerin art arda patlatılmasını, "terör eylemi" ve "katliam" olarak nitelendirdi. Nasrallah, bunun Lübnan halkına ve ülkenin egemenliğine karşı bir eylem ve "savaş il...
Azerbaycan’da 20 Eylül “Egemenlik Günü” ilan edildi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: "Gazilik, bir unvan olmanın ötesinde, milletimizin cesaretinin ve fedakarlığının nişanesidir"
YRP lideri Erbakan: "Belediyecilik hizmetlerimiz ve teşkilat çalışmalarımızla yapılacak olan ilk seçimde hasrete son vereceğiz"
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da