Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri Yıl Sonu Sergisi Adalar’da açılacak

Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri Yıl Sonu Sergisi; 5, 6 ve 7 Temmuz’da Adalar’da açılacak. İlk gün 15.00-19 son iki gün de 10:00-19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak olan sergide, kursiyerler tarafı...

Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri Yıl Sonu Sergisi; 5, 6 ve 7 Temmuz’da Adalar’da açılacak. İlk gün 15.00-19 son iki gün de 10:00-19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak olan sergide, kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru eserlerin satışı da yapılacak.
Odunpazarı Belediyesi’nin 18 Halk Merkezinde ve Seramik Parkta yer alan atölyelerinde bir yıl içinde kursiyerler tarafından üretilen eserler, Adalar’da açılacak ‘Yıl Sonu Sergisi’ ile vatandaşların beğenisine sunulacak.
5 Temmuz Cuma günü saat 15.00’te açılışı yapılacak olan Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri Yıl Sonu Sergisi, 3 gün boyunca Adalarda yer alacak. 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak Yıl Sonu Sergisinde, kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru eserlerin satışı da yapılacak.

Eğitim Haberleri

Müdür Atael, ilçede inşaatı devam edem okul ve kurumları yerinde inceledi
Bilecik’te mezuniyet coşkusu yaşandı
Hukuk mesleklerine giriş için sınav Eylül ayında yapılacak
Şampiyonlara ödül
OMÜ İlahiyat Fakültesi mezuniyetinde İsrail tepkisi
Minikler trafik kurallarını öğrendi
Kadın girişimci adaylarına yapay zeka eğitimi
FÜ ile SGK arasında protokol imzalandı
LGS’de dereceye giren öğrencilere 10 milyon TL’lik ödül
SUBÜ’den Arnavutluk’ta bir iş birliği daha