Haliliye’de zabıta ekipleri kafeleri denetledi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kafelere yönelik gerçekleştirdiği denetimde ruhsat ve hijyen kontrollerini sağlarken, canlı müzik izni bulunan işletmelere kurallara riayet edilmesi gerektiğini hatırlattı.Zabıta müdürlüğü, halkın...

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kafelere yönelik gerçekleştirdiği denetimde ruhsat ve hijyen kontrollerini sağlarken, canlı müzik izni bulunan işletmelere kurallara riayet edilmesi gerektiğini hatırlattı.
Zabıta müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini korumaya yönelik denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların sağlığı için ilçe genelindeki işletmelerde denetimlerini periyodik olarak devam ettiren zabıta ekipleri, çalışmalarını yürütüyor. Özellikle vatandaşların sıklıkla alışveriş yaptıkları alanları denetleyen ekipler, akşam saatlerinde ise yoğunluğun olduğu kafelerde hijyen ve ruhsat kontrollerini sağlıyor. İlçenin işlek noktalarında denetimlerini devam ettiren Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bahçelievler bölgesinde yaptığı denetimde kafelerin mutfaklarını inceleyerek, ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Denetim esnasında hiçbir olumsuzlukla karşılaşmayan ekipler, canlı müzik izni bulunan işletmelerin de izin belgelerini inceleyerek, kurallara riyaet edilmesi gerektiğini hatırlattı.
Zabıta müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise vatandaşların huzur ve güveni için denetimlerin süreceği bildirildi.

Yerel Haberleri

Jandarma ‘Kız Çocukları Günü’nde kız çocuklarını unutmadı
Trafik polisi böyle uyardı: “Sizin için, lütfen emniyet kemerlerinizi takın”
Polis olma hayali kuran Hiranur’un mutluluk çığlıkları duygu dolu anlar yaşattı
Başkan Aşgın Seul Büyükelçisi Tamer’i ziyaret etti
Kırıkkale’de sporun enleri ödüllendirildi
Silopi’de 40 öğrenci ile Dünya Kız Çocukları Günü etkinliği
Diyarbakır’da Final Okulu kız öğrencilerinden mesaj var
Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram’ın köy ziyaretleri sürüyor
Türk Telekom’dan emeklilere vefa
Serdivan Belediyesi’nden yaşlı çiftlere kaplıca jesti