Hakkında 18 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda hakkında 3 dosyadan 18 yıl 2 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı.Aydın’da jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve g...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda hakkında 3 dosyadan 18 yıl 2 ay 17 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı.
Aydın’da jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aranan şahıslara da göz açtırmayan jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından aranan bir şahsın yakalanması amacıyla düzenlenen operasyonda Yazır Mahallesi’nde cezaevi firarisi olan, hakkında 3 dosyadan ’uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçlarından aranan ve hakkında 18 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası bulunan M.S. kıskıvrak yakalandı. M.S. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

19 ilde uyuşturucuya karşı “Narkoçelik-42” operasyonları: 49 şüpheli yakalandı
Peş peşe 2 ayrı kaza: 2 kişi yaralanırken, 2 sürücü ise kaçtı
Kazadan sonra sürücü firar etti
İki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Konya’da çatı katı alevlere teslim oldu
Esenyurt’ta çalıntı motosikletle silahlı saldırı hazırlığındaki 2 şahıs tutuklandı
Kesinleşmiş cezası bulunan zehir taciri polisten kaçamadı
Tomruk yüklü tıra çarpan otomobil alev alev yandı: 1 ağır yaralı
Beyoğlu’nda genç kızı taciz eden 2 şahıs tutuklandı
Lübnan’da 8 Ekim 2023’ten bu yana can kaybı 2 bin 23’e yükseldi