Hakkari’de emekliye ayrılan müdürlere veda yemeği

Hakkari İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan Mali Hizmetler Müdürü İlhami Gültekin ile İşletme ve İştirakler Müdürü Fehmi Özdemir onuruna veda yemeği verildi.Hakkari İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan Mali...

Hakkari İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan Mali Hizmetler Müdürü İlhami Gültekin ile İşletme ve İştirakler Müdürü Fehmi Özdemir onuruna veda yemeği verildi.
Hakkari İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan Mali Hizmetler Müdürü İlhami Gültekin ile İşletme ve İştirakler Müdürü Fehmi Özdemir onuruna veda yemeği verildi. Kurumun kafeteryasında verilen yemek programına Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Genel Sekreter Yardımcıları Av. Abdulmecit Tarhan ve Bayram Özatak ile şube müdürleri katıldı.
Programda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, emekliye ayrılan Mali Hizmetler Müdürü İlhami Gültekin ve İşletme ve İştirakler Müdürü Fehmi Özdemir’e Hakkari’deki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar diledi.
Emekliye ayrılan İlhami Gültekin ve Fehmi Özdemir ise birlikte çalışmaktan onur duydukları Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederek helallik istedi.

Yerel Haberleri

Osmaneli Belediyesi Ahşap Atölyesi’nden okullara ve parklara destek
Gölpazarı’nda cevizler kurutmaya bırakıldı
70 yaşındaki terzi Cemal ustanın meslek aşkı hayran bırakıyor
Türk Kızılay’dan Gazze’deki insani krizin sona ermesi için çağrı
Kaymakam Yılmaz, Mevlid-i Nebi programına katıldı
’Pala Dayı’ bıyıklarını kesmesi için teklif edilen 4 bin euro teklifi gözü kapalı geri çevirdi
AFAD Doğu ve Güneydoğu Anadolu Akreditasyon ve Koordinasyon 2024 kampı gerçekleşti
Muratpaşa’dan özel gereksinimli bireylere ’Sevgi İzi’ güvencesi
İsrail’in saldırılarından kaçanları taşıyan 4. gemi de geldi
Sağlıkçıların Erzurum’da 47 haftalık sessiz yürüyüşü