Gönüllü Makas Projesi ile Bozköy’deki çocukların saç bakımı yapıldı

Niğde’de Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi’nin Gönüllü Makas Projesi kapsamında gönüllüler Çiftlik ilçesine bağlı Bozköy Mehmet Akif İlkokulundaki öğrencilerin saç bakımını yaptı.Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi tarafından hayata...

Niğde’de Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi’nin Gönüllü Makas Projesi kapsamında gönüllüler Çiftlik ilçesine bağlı Bozköy Mehmet Akif İlkokulundaki öğrencilerin saç bakımını yaptı.
Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen Gönüllü Makas Projesi ile gönüllüler, dezavantajlı yerlerdeki çocuklara ulaşarak saç kesim ve bakımlarını ücretsiz yapıyor.
Hüdavent Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Saliha Durmaz, Kuaför ve Saç Bakımı Bölümü öğretmeni Aysel Özsaraç ve öğrencileri ile gönüllü kuaförler Mahmut Zengin, Sercan Güçlü Bozköy Mehmet Akif İlkokulundaki öğrencilerin saç kesimini ve bakımlarını yaptı.
Gönüllü kuaförler çocukların saç bakımını yaparken Gençlik Merkezi liderleri de öğrencilerle oyunlar oynandı, eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.
Yapılan açıklamada; “Gönüllü kuaförlerimiz gönüllere dokunmaya devam ediyor. Gönüllü Makas Projesine destek veren Hüdavend Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Saliha Durmaz, Güzellik ve Saç Bakımı Bölümü öğretmenleri Aysel Özsaraç ve öğrencileri ile gönüllü kuaförlere teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Gönüllü Makas Projesi ile Bozköy’deki çocukların saç bakımı yapıldıGönüllü Makas Projesi ile Bozköy’deki çocukların saç bakımı yapıldı

Türkiye Haberleri

Başkan Tutdere’den AFAD’a tepki
Nilüfer’de "Tarımsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Çalıştayı"
AİÇÜ’de 2024-2025 Akademik Yılı Açılış ve Fahri Doktora Tevdi Töreni
Afyonkarahisar’da müftülük personeli toplandı
Esenyurt’ta "Mahalle Buluşmaları" Selahaddin Eyyübi’de start verdi
İBB Meclisi’nde Ekrem İmamoğlu’nun, eski Ordu Valisi’ne hakaret gerginliği
Klasik otomobiller 12’nci kez yola çıkıyor
Merakla beklenen raylı sistem projesinde ihale süreci tamamlandı
Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Çakır: “Deprem büyük yerleşim yerlerine yakın olsaydı hasarlı binaları yıkabilirdi”
Sivas pastırması Avrupa tescili yolunda