Gönüllü gençler baraj etrafında çöp topladı

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri bünyesinde bulunan Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllüleri temiz çevre farkındalığı çerçevesinde çevre temizliği yaptı.Doğanın korunması ve çevrenin temiz tutulması amacıyla bi...

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri bünyesinde bulunan Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllüleri temiz çevre farkındalığı çerçevesinde çevre temizliği yaptı.
Doğanın korunması ve çevrenin temiz tutulması amacıyla bir araya gelen 20 kişilik gönüllü grubu, kent genelinde bulunan barajların etrafında temizlik yaptılar.
Doğayı korumanın herkesin görevi olduğunu belirten Niğde Gençlik Merkezi Müdürü Turan Sayın, “Biz bugün sadece doğa ve çevre konusunda farkındalığı artırmak için buradayız. Bunun için gönüllü gençlerimizle birlikte Baraja gelerek çevre temizliği yaptık. Salgın, doğanın hepimiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bize gösterdi. Hepimiz bu zor günlerde temizliğin ve sağlığın kaynağı olan doğaya gönül rahatlığıyla sığınabileceğimizi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yaşam Haberleri

Ardahan’da şimşekler geceyi aydınlattı
Menteşe’deki yangında alevler geceyi aydınlattı
Sakarya’nın deniz kenarında gün batımı manzarası hayran bıraktı
Büyükşehirden Çal Mağarası açıklaması
Yüksekovalı kadınlar kış hazırlıklarına başladı: Dışarıya kazanlar kuruldu, salça ve menemen yapıldı
Ulu Cami bahçesiyle ilgili iddialara belgeleriyle cevap veren Başkan Aşgın, tartışmalara son noktayı koydu
Dünyanın en uzun ikinci mağarasını sel vurdu
Kumluca’daki orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor
Palandöken’e mevsimin ilk karı yağı
Hatay’da çöpten 60 milyon TL gelir elde edildi