Germencik’te 300 kilo kaçak tütün ele geçirildi

Aydın’ın Germencik ilçesinde bir işyerine yapılan baskında 20 bin adet doldurulmuş makaron ve 300 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Germencik...

Aydın’ın Germencik ilçesinde bir işyerine yapılan baskında 20 bin adet doldurulmuş makaron ve 300 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak sigara ve uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik koordineli çalışma gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri, Germencik ilçesinde R.T. ve R.Y. isimli şüphelilerin kaçak sigara sattığını tespit etti. Harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilerin işyeri ve ikametlerine baskın düzenledi. Yapılan adli aramada 20 bin adet içi doldurulmuş, 30 bin adet ise boş makaron ve 300 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler hakkında başlatılan adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Van’da yasa dışı avlanan kişiye 11 bin 548 TL ceza
Bitlis’te otomobil takla attı: 5 yaralı
Yol tartışması yaşadığı motosikletlileri ezerek yoluna devam etti, o anlar kamerada
Söke’de otluk alanda çıkan yangın ahıra sıçradı
Başkan Kurnaz: "İşgal sınır çizgisi uygulamasına devam edeceğiz”
Yoldan çıkan cip devrilmekten son anda kurtuldu
Antalya’da 100 suç kaydıyla 33 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Kamyonet dereye düştü: 1 yaralı
Cinsel istismardan tutuklandı
Vali Akın’ın babası trafik kazası geçirdi