Germencik ve Ortaklar Kültür Merkezleri’nde Diyet ve Pilates Kursu başvuruları başladı

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci Germencik ve Ortaklar Kültür Sanat ve Spor Merkezi’nde Diyet ve Beslenme Danışmanlığı ile Pilates Kursu başvurularının başladığını duyurdu.Germencik Belediyesi, halkın yaşam kalitesini yük...

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci Germencik ve Ortaklar Kültür Sanat ve Spor Merkezi’nde Diyet ve Beslenme Danışmanlığı ile Pilates Kursu başvurularının başladığını duyurdu.

Germencik Belediyesi, halkın yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bünyesindeki Diyet ve Beslenme Danışmanlığı ile Pilates kursu kapsamında, uzman diyetisyenler tarafından bireylere sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırılacak ve pilates eğitmenleri eşliğinde fiziksel kondisyonun artırılması hedeflenecek. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Germencik ve Ortaklar Kültür Merkezlerine giderek gerekli bilgileri alabilecek ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Sağlıklı ve zinde bir yaşam sürdürmek isteyen herkesi davet eden Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, "Sağlıklı yaşamı desteklemek ve vatandaşlarımızın sporla daha aktif bir hayata adım atmaları için kurslarımızı başlattık. Vatandaşlarımızı merkezlerimize bekliyoruz" dedi.

Türkiye Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Dünya, Filistin’deki işgale kör ve sağır"
Peygamber sevgisi anlatıldı, meydanlar doldu
Bozkır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği
Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler
Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı
Bakırköy Adliyesi Kızılay ile işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyasına destek verdi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Ülkemizi Türkiye Yüzyılında dijital teknolojilerde devler ligine taşıyacağız"