Gelinlik Mağazası vatandaşlara hizmet veriyor

Yunusemre Belediyesi’nin yeni evlenecek çiftlere yönelik açtığı Gelinlik Mağazası, vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Mağazada gelinlik, bindallı, sünnet kıyafeti ve nişanlıklar vatandaşların kullanımına sunuluyor.Yunus Emre Mil...

Yunusemre Belediyesi’nin yeni evlenecek çiftlere yönelik açtığı Gelinlik Mağazası, vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Mağazada gelinlik, bindallı, sünnet kıyafeti ve nişanlıklar vatandaşların kullanımına sunuluyor.
Yunus Emre Millet Çarşısı 1. katta hizmet veren Gelinlik Mağazası dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Mağazadaki gelinlik ve nişanlıklar bin 500 TL’ye kiraya verilirken; bindallı ücretsiz olarak kiralanabiliyor. Sünnetlik ise bağışlanıyor. Mağazada gelinlik, bindallı, sünnet kıyafeti ve nişanlıklarını bağışlamak isteyen vatandaşların bağışları kabul ediliyor.

Ekonomi Haberleri

Geçen yılın rakamına 9 ayda ulaşıldı
Bakan Şimşek: “Vergide adaleti sağlamakta kararlıyız”
Bakan Şimşek: “Bir kuyumcunun beyan ettiği aylık ortalama vergi matrahı 16 bin TL. Vergide adaleti sağlamakta kararlıyız. Kazancını doğru beyan etmeyen mükelleflere yönelik denetimlerimizi genişletiyoruz.”
Bakan Yardımcısı İnan: "Yeşil doğan TUİOSB, Çukurova bölgesini gelecek yüzyıla taşıyacak bir projedir"
Bakan Ömer Bolat: ’’Dünyada tekstilde 4’üncü sıradayız, konfeksiyonda ise 6’ncı sıradayız’’
Merkezefendi Halk Et hizmet vermeye başladı
GTO B2B Networkıng’e rekor katılım
Polis Eşleri Derneği Edirne Şubesi’nden hayır panayırı
Rönesans Holding’den 350 milyon dolarlık sürdürülebilir finansman
CarrefourSA Dost Hareketi ile sokak hayvanlarına desteğe devam ediyor