Gelibolu’da 30 kişiyi 11 milyon TL dolandıran zanlı tutuklandı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yaklaşık 30 kişiyi motosiklet satmak, emeklilik, icra yoluyla satılan araçları alıp satarak kar ve faiz yoluyla para kazanmak vaatleri ile 11 milyon TL dolandıran zanlı tutuklandı.Gelibolu ilçesinde yak...

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yaklaşık 30 kişiyi motosiklet satmak, emeklilik, icra yoluyla satılan araçları alıp satarak kar ve faiz yoluyla para kazanmak vaatleri ile 11 milyon TL dolandıran zanlı tutuklandı.
Gelibolu ilçesinde yaklaşık 30 kişi, motosiklet satmak, emeklilik, icra yoluyla satılan araçları alıp satarak kar ve faiz yoluyla para kazanmak vaatleri ile dolandırıldı. Mağdur olan vatandaşlar, Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Polis şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda polis şüphelilerin U.A. ve F.S. olduğunu tespit etti. Dolandırıcılar U.A. ve F.S.’nin 30 kişiyi 11 milyon TL dolandırdığı tespit edildi. Polisin sıkı takibi sonucu şüphelilerden U.A., İstanbul Büyükçekmece’de yakalandı. Gözaltına alınarak Gelibolu’ya getirilen U.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Yangında mahsur kalanları komşuları kurtardı
Tırla çarpışan milyonluk cip hurdaya döndü: 2 yaralı
Eski eşini almaya gitmeyen avukat evinde ölü bulundu
Mersin’de ticari araç dereye uçtu: 1 yaralı
Patlamada yaralanan 3 kişi taburcu edildi
İngiltere ve Almanya savunma anlaşması imzalayacak
Kazadan sonra kum ocağındaki faaliyetler durduruldu
Kırklareli’nde mobilya mağazasında çıkan yangına müdahale sürüyor: Yangın havadan görüntülendi
Yenipazar’da kamyonet takla attı: 2 yaralı
Büyükçekmece’de çatı katında korkutan yangın