Gedizli öğrenciler Afyon’dan madalya ile döndüler

Kütahya’nın Gediz ilçesinde eğitimine devam eden Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, katıldıkları 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali’nden madalyalarla döndüler. Festivalde bireysel ve grup kategorilerind...

Kütahya’nın Gediz ilçesinde eğitimine devam eden Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, katıldıkları 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali’nden madalyalarla döndüler. Festivalde bireysel ve grup kategorilerinde yarışan öğrenciler, yeteneklerini sergileyerek ilçeye 5 madalya kazandırdılar.
Festivalin bireysel kategorisinde, tatlı dalında Ela Nur Erkal altın madalya kazanırken, Şükran Naz Alkan bronz madalya ile ödüllendirildi. Et kategorisinde Gözde Yorulmaz gümüş madalya alırken, balık kategorisinde İlayda Öz bronz madalya kazandı. Grup yarışmasında ise Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Öğrencilerin elde ettiği bu başarının ardında, öğretmenlerinin emeği ve özverili çalışmaları yatıyor. Yarışmaya katılmalarında sponsorluk sağlayan Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk’e ve Elifana Tarhanası’na da teşekkür edildi.
Okul Müdürü Mustafa Aslan, festivalde başarı elde eden öğrencileri kutlayarak, “Öğrencilerimizin gastronomi alanında uluslararası bir yarışmada gösterdiği başarı bizleri son derece gururlandırdı. Bireysel ve grup kategorilerinde aldıkları madalyalar, öğrencilerimizin yeteneklerini ve öğretmenlerimizin rehberliğinin bir göstergesidir. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve maddi manevi destek veren sponsorlara teşekkür ederim. Bu tür yarışmalar, öğrencilerimizin hem mesleki gelişimine katkı sağlıyor hem de okulumuzun ve ilçemizin adını duyuruyor. Öğrencilerimizi gelecekte daha büyük başarılara imza atmaları için desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kültür Haberleri

‘Takıntılar’, Türkiye galasını Altın Portakal’da yapıyor
Bursa Şehir Tiyatrosu, sezona ‘merhaba’ diyor
Trendyolmilla’dan TEKNOFEST’e özel koleksiyon
Osmangazi’de açık havada konser keyfi
Türk sinemasının Sultan’ı mahkum kadınlarla bir araya geldi
Köylü kadınlardan Amasya’da tarih turu: Müzeleri ilk defa gezdiler
İş Sanat’tan çocuklara özel kitap
Kos’ta dostluk rüzgârı esti
Antalya’ya turist akını devam ediyor
Defineciler 2 bin yıllık anıtı dinamitle patlattılar