Gedizli kick boks sporcuları Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar

Kütahya’nın Gediz ilçesinden Türkiye Şampiyonasına katılacak olan 4 kick boks sporcusu antrenörleri eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.Kütahya’da yapılan seçmeler sonrası 5-9 Temmuz tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Türkiye Aç...

Kütahya’nın Gediz ilçesinden Türkiye Şampiyonasına katılacak olan 4 kick boks sporcusu antrenörleri eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.
Kütahya’da yapılan seçmeler sonrası 5-9 Temmuz tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasına Kütahya kafilesi ile Gediz’den de 4 sporcu katılıyor. Haftada 4 gün antrenmanlarına Antrenörler Selim Ocak ve Duygu Doğrayan Ocak eşliğinde devam eden sporcular şampiyonluk hedefi ile spor sahalarında çift antrenman ile çalışıyor.
Konuyla ilgili konuşan Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin "Velilerimizin desteği ile sporcularımızı Konya’ya götüreceğiz. İmkânlar ölçüsünde sporcu ile katılım sağladığımız turnuvaya ancak 4 sporcu ile gidebiliyoruz. Elimizden gelen her desteği antrenörlerimize ve sporcularımıza vermeye çalışıyoruz. Sporcular çift antrenman çalışıyor. Gediz Kaymakamımız Sayın Hakan Alkan sürekli takipte. Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak Halk Eğitim Merkezimizle güzel başarılara imza attık. Devam da edeceğiz. Sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Spor Haberleri

Ümraniyespor, kadrosunu 3 isimle güçlendirdi
Fatih Terim’in Galatasaray’a attığı ilk imzanın 50. yıl dönümü kutlandı
Bursaspor’dan Berat Altındiş ve Çağatay Yılmaz’a veda mesajı
Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti
Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı
Türkiye, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 102 sporcu ile yer alacak
Isparta 32 Spor’dan orta sahaya takviye
Nicolas Anelka, Ümraniyespor’dan ayrıldığını açıkladı
Fatih Terim’in Galatasaray’a imzasının 50. yılı
Sivasspor günü çift idmanla tamamladı