Gediz’de üniversite öğrencilerine manevi danışmanlık hizmeti anlatılıyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Kredi Yurtlar Kurumu Gediz yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine manevi danışmanlık hizmeti sunuluyor.Bu kap...

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Kredi Yurtlar Kurumu Gediz yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine manevi danışmanlık hizmeti sunuluyor.
Bu kapsamda, Gediz KYK kız yurdunda görevli manevi danışman Sabriye Gençkal Fidan, üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek manevi danışmanlık hizmetlerini tanıtıyor. Öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Fidan, onların manevi ihtiyaçlarına yönelik destek sunmayı amaçlıyor.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, "Öğrencilerimizin manevi gelişimini desteklemek, onlara rehberlik etmek bizim için çok önemli. Bu hizmet, gençlerimizin ruhsal ve manevi açıdan daha sağlıklı bireyler olmalarına katkı sağlayacaktır" dedi.

Yerel Haberleri

Avukat Ahmet Yılmaz mezarı başında anıldı
Şehit Başsavcı Murat Uzun, kabri başında anıldı
Rektör Hacımüftüoğlu’ndan araştırma hastanesi yönetimine hayırlı olsun ziyareti
Muğla Büyükşehir’den ‘Gaziler’ paneli
Oltu’da Mevlid-i Nebi ve camiler haftası etkinliği düzenlendi
Bozüyük’te Gaziler Günü’ne özel program düzenlendi
Kan bağışına dikkat çekmek için huzurevinde anahtarlık ördüler
Sivrihisar’ın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Şahinbey Belediyesi zabıta ekiplerinden kantinlere denetim
Sokakta çalışan ve çalıştırılan çocuklarla ilgili çalışma yapıldı