Gazze’de ateşkes görüşmeleri önümüzdeki günlerde devam edecek

İsrail Başbakanlık Ofisi, MOSSAD Başkanı David Barnea’nin Katar’daki Gazze Şeridi’nde ateşkese ilişkin görüşmelerin ardından İsrail’e döndüğünü, ateşkes görüşmelerinin önümüzdeki günlerde devam edeceğini açıkladı.MOSSAD Başkanı David B...

İsrail Başbakanlık Ofisi, MOSSAD Başkanı David Barnea’nin Katar’daki Gazze Şeridi’nde ateşkese ilişkin görüşmelerin ardından İsrail’e döndüğünü, ateşkes görüşmelerinin önümüzdeki günlerde devam edeceğini açıkladı.
MOSSAD Başkanı David Barnea, Katar’ın başkenti Doha’da CIA Başkanı William Burns ve Katar Başbakanı Muhammed bin Abdulrahman Al Thani ile esir takasını da içeren Gazze Şeridi’nde ateşkes anlaşmasına ilişkin yaptığı görüşmenin ardından İsrail’e döndü. İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Doha’daki görüşmede “önceki önerileri birleştiren, aynı zamanda bölgedeki ana konuları ve son gelişmeleri dikkate alan yeni bir birleşik önerinin” ele alındığı aktarılarak, “Önümüzdeki günlerde bir anlaşmaya yönelik çabaları ilerletmek için görüşmeler devam edecek” denildi.

Siyaset Haberleri

İsrail parlamentosu UNRWA’nın İsrail’deki faaliyetlerini sonlandıran kararı onayladı
ABD’de seçimlere 8 gün kala Biden, Delaware’de oy kullandı
Güney Afrika, İsrail’in soykırım yaptığına ilişkin delilleri Uluslararası Adalet Divanı’na sundu
İsrail parlamentosunda gerginlik: Lapid ile Ben-Gvir arasında tartışma
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Cumhuriyeti olarak bu alçak saldırıyla verilmek istenen mesajları buruşturup çöpe attık"
Fransa Başbakanı Barnier boyun bölgesinden ameliyat oldu
Netanyahu: “Daha fazla Arap ülkesiyle barış sağlamayı hedefliyorum”
Yavuz Ağıralioğlu, Anahtar Parti’nin tanıtımını gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Terörü kaynağında kurutma stratejisinden geri bir adım asla atmayacağız. Terörsüz Türkiye hedefimizden kesinlikle kopmayacağız. Türkiye bu beladan mutlaka kurtulacaktır."
Şehzadeler’de meydanlar bayrak ve Atatürk posterleriyle donatıldı