Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Gaziantep’te şüphe üzerine durdurulan tırın içerisinden 21 kilo 300 gram skunk ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başs...

Gaziantep’te şüphe üzerine durdurulan tırın içerisinden 21 kilo 300 gram skunk ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde huzur ve güven çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde Nurdağı İlçesinde B.Y. isimli şahsın kullandığı tır, şüphe üzerine durduruldu. Araç içerisinde yapılan adli aramalar sonucunda 21 kilo 300 gram skunk cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği ile yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucudan korumak maksadıyla uyuşturucu madde imal eden, ticaretini yapan şahıslara yönelik mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Asayiş Haberleri

Kasiyeri bıçakla tehdit edip gasp eden şahıs adliyeye sevk edildi
Arpa yüklü traktör devrildi, sürücünün yaralandığı kazada traktör dökülen arpaya gömüldü
Batman’da kaçakçılık operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı
Kamyonet ile traktör çarpıştı: 2 yaralı
Tartıştığı eniştesini silahla vurdu
Jandarma ekiplerinden Trafik ve Asayiş Denetimi
Motosiklette televizyon taşıyarak tehlikeli yolculuk
Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 5 kişi tutuklandı
Avcılar’da trafikte dehşeti yaşatan ve 1 kişinin ölümüne neden olan ABD’li hırsız tutuklandı
Sinop’ta inşaat işçileri çatıya çıktı