Gaziantep’te suç makineleri jandarmadan kaçamadı

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından 66 suç kaydı olan B.B., 38 suç kaydı olan E.G isimli 2 şüpheli gözaltına alındı.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nurdağı ilçesinde çeşitli suç...

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından 66 suç kaydı olan B.B., 38 suç kaydı olan E.G isimli 2 şüpheli gözaltına alındı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nurdağı ilçesinde çeşitli suçların önlenmesine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 2 ayrı eve hırsızlık yapmak için giren 3 şahıs evden çıktıkları esnada suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahısların yapılan sorgularında 66 suç kaydı olan B.B., 38 suç kaydı olan E.G ve 1 suç kaydı olan E.G isimli şahıslar oldukları tespit edildi. Yapılan aramalarda çaldıkları 6 bin 500 TL para ele geçirilerek sahibine teslim edildi.
Gözaltına alınan 3 şüpheli şahıstan E.G. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, diğer şüpheliler B.B. ve E.G. tutuklanarak ceza evinde gönderildi.

Asayiş Haberleri

Başakşehir’de demir yüklü kamyonet devrildi, 3 çocuk demirlerin altında kaldı
ABD’de adliyedeki patlamada 2 kişi yaralandı
Odun kesmek için araziye giden yaşlı adam yaralı halde bulundu
Florya E-5’te yanan araç hurdaya döndü
Küçükçekmece’de yanan araca çim sulama ekipleri müdahale etti
İzmir’de aracın denize düştüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Bursa’da polise silah çeken boksöre ilişkin soruşturma başlatıldı
Erzincan’da trafik kazası: 3 yaralı
ABD’de adliyede patlama
Bingöl’de ata çarpan minibüs şarampole devrildi: 13 yaralı