Gaming Parkour heyecanı devam ediyor

Teknosa, Intel ve Lenovo iş birliğiyle hayata geçen yarışma serisi Gaming Parkour, İstanbul’da iki gün boyunca heyecan dolu anlara sahne oldu.Gaming Parkour, 5-6 Ekim tarihlerinde İstanbul Tepe Nautilus AVM’de oyun tutkunlarını ağ...

Teknosa, Intel ve Lenovo iş birliğiyle hayata geçen yarışma serisi Gaming Parkour, İstanbul’da iki gün boyunca heyecan dolu anlara sahne oldu.

Gaming Parkour, 5-6 Ekim tarihlerinde İstanbul Tepe Nautilus AVM’de oyun tutkunlarını ağırladı. İki gün boyunca kıyasıya bir rekabetin yaşandığı turnuvanın ilk gününde parkurda yarışmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Turnuvada, günün birincisi son yarışmada değişti. Gaming Parkour’un ikinci gününde de günün birincisi ve ikincisi arasındaki fark sadece 3 saniye oldu.

Finale geri sayım
Turnuvada finale geri sayım da başladı. Gaming Parkour, 19 Ekim’de Eskişehir Espark’ta ve 2-3 Kasım tarihlerinde İzmir Mavibahçe’de yapılacak, final ise 23 Kasım tarihinde İstanbul ESA’da gerçekleşecek. Turnuvanın büyük ödülü 300 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki olurken, her etkinliğin birincileri ise 5 bin TL değerinde Teknosa hediye çekiyle ödüllendiriliyor. İkinciler Lenovo gaming headset, üçüncüler Lenovo Mouse kazanıyor. Tüm katılımcılara ise Lenovo çanta hediye ediliyor.

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin en lezzetli patatesleri bu topraklarda yetişiyor
İş Bankası’ndan “Dünya Çiftçi Kadınlar Günü”nde ilham veren hikayeler
DFU’dan Dünya Ekmek Günü’ne özel çağrı: Dondurulmuş ekmekle israfı önleyin
Eğitim ve sanayi güçlerini birleştirdi
"Girişim ekosistemine GSYF desteği riske girebilir"
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: ‘‘Adil ve rekabetçi küresel ticaret için DTÖ reforme edilmeli’’
Ordu’da kahverengi kokarcaya karşı topyekûn mücadele başlatıldı
L’Oréal Türkiye liderlik ekibinden globale önemli transfer
Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, acil denetim istedi
Bakan Murat Kurum: ‘‘2053 net sıfır emisyon hedefimize ulaşmakta kararlıyız’’