Film Festivali’ne destek sunmayı son derece önemsiyoruz

3. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin 3 yıldır ana sponsorları arasında bulunan Halkbank, “uluslararası itibara sahip olan Malatya Uluslararası Film Festivali’ne destek sunmayı son derece önemsiyoruz.”

MALATYA GÜNCEL -  3. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin 3 yıldır ana sponsorları arasında bulunan Halkbank Gaziantep Bölge Koordinatörü Recep Türk, “uluslararası itibara sahip olan Malatya Uluslararası Film Festivali’ne destek sunmayı son derece önemsiyoruz.” dedi.

TOPLUMSAL KALKINMA İÇİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMA
Halkbank ailesi olarak Malatya Valiliği ve Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından düzenlenen 3. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin bu yıl da sponsorları arasında yer almaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz diyen Türk sözlerini şöyle sürdürdü; 74 yıldır üreten Türkiye’ye kesintisiz hizmet veren Halkbank ailesi olarak kuruluşundan itibaren üretimi teşvik etme ve girişimcilere finansal destek sağlayarak ülke kalkınmasına katkı sunma misyonunu sürdürüyor.  Halkbank bunun yanı sıra, ekonomik kalkınmayla sınırlı kalmayan bütünlüklü bir toplumsal kalkınma için de özveriyle çalışıyor, bu yönde çeşitli kurumlara destek veriyor.

EĞİTİM, KÜLTÜR, SANAT VE SPORUN DESTEKÇİSİYİZ
Yaklaşık 2 ay önce Halkbank Gaziantep Bölge Koordinatörlüğü görevine atanan Türk, “Bu kapsamda, sosyal sorumluluk bilincimiz gereği eğitim, kültür-sanat ve spor alanlarında ülkemizin gelişimine katkı sunacak değerli projeleri desteklemeye devam edeceğiz, dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞARILI FESTİVALE EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUZ
Malatya Uluslararası Film Festivali’nin 3 yıldır ana sponsorları arasında yer alan Halkbank Bölge Koordinatörü Türk, “Yakın bir geçmişi olmasına rağmen yaptığı güzel çalışmalarla uluslararası itibara sahip olan Malatya Uluslararası Film Festivali’ne destek sunmayı son derece önemsiyoruz, Halkbank ailesi olarak 74 yıldır olduğu gibi bugün ve yarın da ülkemize değer katan her türlü etkinliğe destek vermeye devam edeceğimizi bir kez daha vurguluyor, 3 yıldır bu başarılı festivale imza atan ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum, dedi.

 

Malatya Film Festivali Haberleri