Fethiye’de 3 kişiyi öldüren zanlı tutuklandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 3 kişiyi öldüren ve iki kişiyi de yaralayan Özcan A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Özcan A. isimli zanlı, kayınpederi Şükrü Aysu ile kayınvalidesi Adile Aysu’yu Kayaköy Mah...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 3 kişiyi öldüren ve iki kişiyi de yaralayan Özcan A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Özcan A. isimli zanlı, kayınpederi Şükrü Aysu ile kayınvalidesi Adile Aysu’yu Kayaköy Mahallesi’ndeki evlerinde tabancayla vurarak öldürdükten sonra başka villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba’ya da tabancayla ateş etmiş, Akbaba’da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.
Özcan A. Esat Ulu ile Serdar Genç’i de yaralayarak firar etmişti. Yakalanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

MSB kaynakları: “(Suriye’de yaşanan olaylar) Olaylar kontrol altına alındıktan sonra akşam saatlerinde sanki olaylar yeni başlamış ve devam ediyormuşçasına sosyal medyadan yoğun paylaşımlar yapılmıştır.”
MSB kaynakları: “(Suriye’de yaşanan olaylar) Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir."
MSB kaynakları: “Suriye’de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir.”
MSB: “57’si son bir haftada olmak üzere bu yılın başından itibaren bin 327 terörist etkisiz hale getirilmiştir.”
MSB: “Hudutlarda son bir hafta içerisinde, 9’u terör örgütü mensubu olmak üzere 328 şahıs yakalanmıştır.”
İstanbul Valisi Davut Gül, yılın ilk yarısına ilişkin asayiş verilerini açıkladı
Bahçede 418 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Trafik kazasına helikopterli müdahale
Kocaeli’de çıkan yangın geceyi aydınlattı
Burdur’da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 3 araca çarptı, kaza sonrası sürücü kayıplara karıştı