Fenerbahçe’de, Beşiktaş derbilerinin en deneyimlisi Ferdi Kadıoğlu

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Beşiktaş’a karşı oynadığı 7 maçla siyah-beyazlılara karşı derbilerde takımın en deneyimli ismi konumunda bulunuyor.Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, 9 Aralık C...

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Beşiktaş’a karşı oynadığı 7 maçla siyah-beyazlılara karşı derbilerde takımın en deneyimli ismi konumunda bulunuyor.
Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, 9 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Dolmabahçe’de kozlarını paylaşacak. Bu önemli mücadelede sarı-lacivertlilerin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, siyah-beyazlılara karşı derbilerde takımın en deneyimli futbolcusu olarak ön plana çıkıyor. 2018 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan milli futbolcu, bugüne kadar tamamı Süper Lig olmak üzere 7 kez Beşiktaş müsabakasında görev aldı.
Ferdi Kadıoğlu’nun oynadığı Beşiktaş derbilerinde Fenerbahçe, sahadan 1 kez galip ayrılırken, 3’er defa da beraberlik ve mağlubiyet yaşadı.
24 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise 13’ü Süper Lig, 7’si Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 20 müsabakada görev aldı ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Spor Haberleri

Aliağaspor FK, Ayvalık Deplasmanında Sezona 3 Puanla Başladı
Uluslar Ligi’nde ilk hafta maçları tamamlandı
Efeler 09 SFK, ilk maçtan galibiyetle ayrıldı
A Milli Futbol Takımı İzmir’de
TFF’den Paralimpik Milli Takımı’na kutlama
Hatayspor’da Özhan Pulat dönemi sona erdi
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura yükseldi
Umut Ünlü, bir kez daha Paralimpik Oyunları’nda şampiyon
MXGP Türkiye heyecanı başladı
Sivasspor günü çift idmanla tamamladı