Evinin önünde silahla vurulan genç, iki gün sonra hayatını kaybetti

Adana’da 18 yaşındaki genç, evinin önünde silahlı saldırıya uğradıktan iki gün sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde Cuma günü meydana geldi. İddiaya göre göre,...

Adana’da 18 yaşındaki genç, evinin önünde silahlı saldırıya uğradıktan iki gün sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde Cuma günü meydana geldi. İddiaya göre göre, Kerim Kalır (18) evinin önünde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Kalır, kanlar içerisinde yere yığıldı. Genç olayı görenlerin vatandaşların çağırması üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak genç yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Gencin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ise olaydan sonra kaçan faillerin peşine düştü.

Asayiş Haberleri

Sinan Ateş davasında Ayşe Ateş: “Sinan bana, ‘Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış beni öldürtmek istiyorlarmış’ dedi”
Devrilen hafriyat kamyonu sürücüsü yaralandı
Çanakkale’de cinnet getiren baba, eşini ve çocuğunu pompalı tüfekle öldürdü, intihar etti
Antalya’da silah ticareti operasyonu: 1 tutuklama
Bakan Tunç: "Adli sicil yabancı dil uygulamasından 1 Ocak’tan bu yana 366 bin 622 kişi yararlandı, en çok adli sicil belgesi verilen dil İngilizce oldu"
Kezzap saldırısında tutuklu sanık: ‘Senin yüzünü tanınmayacak hale getireceğim’ demiş
Samsun’da suç ve suçlular ile etkin mücadele
Bodrum’da dağda insan kemikleri bulundu
Park halindeki otomobilde bir kişi ölü bulundu
Esenyurt’ta tartıştığı komşusunun evini böyle taşladı