Eskişehirspor’dan logolarını izinsiz kullanan organizasyona tepki

Eskişehirspor yönetimi, ’Karadeniz Rüzgarı Yayla Şenliği’ etkinliğinin tanıtım afişlerinde kulüp logolarının kullanılmasının kendilerinin izni ve onayı dışında olduğunu belirterek resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama paylaştı...

Eskişehirspor yönetimi, ’Karadeniz Rüzgarı Yayla Şenliği’ etkinliğinin tanıtım afişlerinde kulüp logolarının kullanılmasının kendilerinin izni ve onayı dışında olduğunu belirterek resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama paylaştı.
Eskişehir Karadenizliler Derneği öncülüğünde Eskişehir Kanlıkavak Parkı Festival Alanı’nda 20-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ’Karadeniz Rüzgarı Yayla Şenliği’ etkinliğinin tanıtım afişlerinde Eskişehirspor logosu kullanılmıştı. Dün akşam Eskişehirspor’un resmi sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili paylaşım yapıldı. Bu paylaşımda, logo kullanımının kulübün izni ve onayı dışında olduğu açıklanarak, "20-22 Eylül tarihlerinde şehrimizde yapılan şenlik ve festifallerin Eskişehirspor logosunu kullanması kulübüzün izni ve onayı dışındadır. Kulübümüz bu organizasyonun paydaşı olmadığı gibi, söz konusu organizasyon Eskişehirspor yararına da değildir. Ayrıca; ilgili kurumlardan gerekli tüm izinler alınarak kulübümüzün yararına yapılan organizasyona tepki gösteren kurum ve kuruluşların söz konusu organizasyona karşı olan sessizliğini hayretle izliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Spor Haberleri

Cardiff City’de Erol Bulut dönemi sona erdi
Doğaseverler, Rota Myrleia’da buluştu
Emirhan Bulut’tan çifte şampiyonluk
Konyaspor’da Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı
Şahinbey Amputeden kora kor mücadele
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 2’de 2 yaptı
Samsunspor taraftarları Narin’in mezarını ziyaret etti
2024 Avrupa Spor Şehrinde 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu coşkusu
Kemer Belediye U16 Takımı’ndan farklı galibiyet
Pistte nefes kesecek heyecan başlıyor