Eskişehir’de sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’de kısa süreli ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna...

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’de kısa süreli ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.
Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde öğle saatlerinden sonra parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı ve gök gürültülü sağanak yağış görüleceğini duyurdu.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, yayımladığı raporda öğle saatlerinde rüzgârın ise güney kesimlerde kuvvetli eseceği tahmininde bulunurken, hava sıcaklığının ise 2 ila 4 derece artacağını belirtildi.
Ayrıca bahar ve yaz aylarında meydana gelen gök gürültülü sağanak yağışlar esnasında; yağış anında kuvvetli rüzgâr, kısa süreli kuvvetli yağış, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklar meydana gelebilmektedir. İlgililerin ve vatandaşların yağış anında dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.

Yaşam Haberleri

Aksu Çayı çevresindeki işgalde yürütmeyi durdurma kararı
Samsun Büyükşehir tüm ekip ve ekipmanlarıyla sahada
Sivas’ta sağanak sonrası cadde ve sokaklar göle döndü
Erzurum’da sağanak hayatı durma noktasına getirdi
Tekman’da sağanak yağış sele neden oldu
Yüksekova’da dağlar toz bulutunda kayboldu
Karacabey ovasında fitotoksitite tehlikesi
Çayırova’da yabani otlar temizleniyor
Yazın ortasında Tunceli’yi dolu vurdu
Siirt’te anız yakan 5 kişiye 34 bin lira ceza kesildi