Esenyurt’ta fren yerine gaza basan kadın sürücü otoparkın 2’inci katından aşağıya düştü

Esenyurt’ta otoparka aracını park etmek isteyen kadın sürücü, fren yerine gaza basınca koruma bariyerlerini de yıkarak 2’inci kattan aşağıya düştü. Ölen ya da yaralanın olmadığı ve görenlerin şaşkına döndüğü kaza çevredeki bir vatandaşın ce...

Esenyurt’ta otoparka aracını park etmek isteyen kadın sürücü, fren yerine gaza basınca koruma bariyerlerini de yıkarak 2’inci kattan aşağıya düştü. Ölen ya da yaralanın olmadığı ve görenlerin şaşkına döndüğü kaza çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi.
Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt ilçesi Pınar Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı’nda bir sitedeki otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, 34 DEB 424 plakalı aracını park etmek isteyen kadın sürücü fren yerine gaza basınca otoparkın 2’inci katından aşağıya düştü. Koruma demirlerini de yıkan otomobil 2’inci kat ile 1’inci kat arasında asılı kaldı. Yaşanan kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken 2 kat arasında asılı kalan otomobil çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Çevredekilerin şaşkına döndüğü kazada, otomobilde ve otoparkta maddi hasar meydana geldi.

Asayiş Haberleri

MSB: "Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirilmiştir."
MSB: "Hudutlarımızı son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 12’si terör örgütü mensubu olmak üzere 387 şahıs yakalandı."
Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı
16 yıl 6 ay 11 gün hapis cezasıyla aranan şahsı JASAT yakaladı
İzmit, Körfez ve Kartepe’de uyuşturucu operasyonları
Tekirdağ’da kaçak içki operasyonunda 43 bin 102 şişe şarap ele geçirildi
Balkonda kenevir yetiştiren şahsı jandarma yakaladı
Kavgayı izlerken serseri kurşunla yaralanan adamın eşi, o anları anlattı
Cinayete kurban giden işitme engelli Nihal’in kemikleri 4 ay sonra defnedildi
Ağıla giren başıboş köpekler 2 hayvanı telef etti