Erzurum’da Gökhan Tepe rüzgarı esti

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nde Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Gökhan Tepe sahne aldı. Ünlü sanatçı, şarkılarını on binlerce Erzurumlu ile hep bir ağızdan söyledi.Türk pop müziğine önemli eserler kazandıran sanatçı Gökhan Tep...

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nde Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Gökhan Tepe sahne aldı. Ünlü sanatçı, şarkılarını on binlerce Erzurumlu ile hep bir ağızdan söyledi.
Türk pop müziğine önemli eserler kazandıran sanatçı Gökhan Tepe, Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı’nda düzenlenen konserde Erzurumlularla buluştu.
Sevilen sanatçı repertuvarında kendi şarkılarıyla beraber; 90’ların pop şarkıları ile 70 ve 80’lerin arabesk şarkılarına ve Erzurum türkülerine yer verdi.
Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal’ı da rahmetle anan Tepe, Erkal’ın Canısı ve Sen Aldırma gibi en sevilen şarkılarını da seslendirdi. Sahne ekranında Erkal’ın görüntülerinden oluşan video gösterildi. Tepe, “Yıllarca abimdi ben de onun kardeşiydim, onu çok özlüyoruz, onsuz her şey yarım, seni asla unutmayacağız İbrahim Abi, ruhu şad olsun” dedi.

Magazin Haberleri

Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Simge’ye konser sırasında çiçek ve telefon şoku
Gastronomi Festivali’nde Oğuzhan Koç rüzgarı
Şevval Sam yeni plağını Bursa’da tanıttı
Ayşe Ekiz hayranlarını coşturdu
Manisa Şehir Tiyatrosu ekim ayında perdelerini açıyor
Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu
Zonguldak’ta çekilen film, uluslararası film festivaline davet edildi
Çivi yazısı çözüp 4500 yıllık parfümü yeniden yaptılar
Alman geline Türk usulü düğün