Erenler Belediyesi’nde kan ve kök hücre bağışı yapılacak

Kızılay ile Erenler Belediyesi’nin iş birliğinde 18 Eylül Çarşamba günü kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlenecek. Belediye binasının bahçesinde yapılacak etkinliğe vatandaşları davet eden Başkan Şenol Dinç, 'Bir birimize candan bağlıy...

Kızılay ile Erenler Belediyesi’nin iş birliğinde 18 Eylül Çarşamba günü kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlenecek. Belediye binasının bahçesinde yapılacak etkinliğe vatandaşları davet eden Başkan Şenol Dinç, "Bir birimize candan bağlıyız. Sende kan bağışçımız ol, ihtiyacı olan milyonları hayata bağlayalım" dedi.
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Kızılay ile birlikte gerçekleşecek çalışma kapsamında vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Şenol Dinç, "Hepimizin bildiği gibi kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı karşılamanın tek yolu da kan bağışında bulunmamız. Bu kapsamda Kızılay’ımızın ekipleri 18 Eylül Çarşamba günü saat 10.00 ile 17.30 saatleri arasında belediye hizmet binası bahçesinde kan bağış aracında kan ve kök hücre bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızı misafir edecek. Kızılay’ımızın çok güzel bir sloganı var; ’Bir birimize candan bağlıyız. Sende kan bağışçımız ol, ihtiyacı olan milyonları hayata bağlayalım’ Bu kapsamda bizde kıymetli mesai arkadaşlarımız ile bağışlarımızı gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı kan ve kök hücre bağışı için bekliyoruz" dedi.

Türkiye Haberleri

Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler
Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı
Bakırköy Adliyesi Kızılay ile işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyasına destek verdi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Ülkemizi Türkiye Yüzyılında dijital teknolojilerde devler ligine taşıyacağız"
Hulusi Akar: “Son olaylardan sonra gördük ki dijital vatanımıza sahip çıkmak zorundayız”
Yüreğir’de gaziler onuruna yemek verildi
Bodrum’da Gaziler Günü kutlandı