Erasmus öğrencileri Belediyesi’nin “Sıfır Atık” tesisini incelediler

Çorum Belediyesi, sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmalarıyla örnek oluyor. Yurt dışından ilimize gelen bir grup öğretmen ve öğrenci Çorum Belediyesi’nin “Sıfır atık” çalışmalarını inceledi.'Stop Increasing Climate Changes on Earth' Yery...

Çorum Belediyesi, sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmalarıyla örnek oluyor. Yurt dışından ilimize gelen bir grup öğretmen ve öğrenci Çorum Belediyesi’nin “Sıfır atık” çalışmalarını inceledi.
"Stop Increasing Climate Changes on Earth" Yeryüzünde İklim Değişikliklerini Durdurun Projesi kapsamında Mehmetçik Anadolu Lisesine Erasmus+ hareketliliği kapsamında İtalya, Portekiz ve Litvanya dan gelen 8 öğretmen ve 18 öğrenci Çorum Belediyesi bünyesinde bulunan 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi’ni ziyaret etti.
Heyete, Çorum Belediyesi’nin doğanın korunması ve atıkların geri dönüşümüyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Erasmus öğrencileri Belediyesi’nin “Sıfır Atık” tesisini inceledilerErasmus öğrencileri Belediyesi’nin “Sıfır Atık” tesisini incelediler

Yaşam Haberleri

Elazığ’da yarım ay manzarası mest etti
Barajda 550 metrelik hayalet ağ ele geçirildi
Siirt’te Tarihi ve Doğal Güzellikleri için temizlik seferberliği
Vatandaş asfalt istedi Başkan Sak yaptı
Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi
Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine bağlı olarak ciddi bir kuraklık problemi yaşıyoruz"
Ayvalık’ta denizin akciğerleri deniz çayırları için tonozlu koruma
Üniversite yerleşkesinde çınar fidanları toprakla buluştu
Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi
Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu