Engelli bireyler ve aileleri ziyaret edildi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vali yardımcıları ve kurum müdürleri ile birlikte Erzincan merkezde ikamet eden engelli bireyleri ve ailelerini ziyaret ettiler.İl merkezinde farklı mahallelerde ikamet eden 34 engelli bireyin evlerine gi...

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vali yardımcıları ve kurum müdürleri ile birlikte Erzincan merkezde ikamet eden engelli bireyleri ve ailelerini ziyaret ettiler.
İl merkezinde farklı mahallelerde ikamet eden 34 engelli bireyin evlerine gidilerek yapılan ziyaretler kapsamında; Çiğdem Gedik ve ailesini ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, Gedik ailesi ile bir süre görüşerek, Çiğdem Gedik ve aile bireylerinin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Vali Hamza Aydoğdu ziyarette yaptığı konuşmada “Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları çözme noktasında elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Çünkü onların ve ailelerinin mutluluğu, yüzlerinin gülmesi bizler için çok önemli. Devletimiz, engelli bireylerin hayat standartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata daha fazla dâhil edilmeleri için gerekli düzenlemeleri yaptı ve yapmaya devam ediyor. Engellilerimize en güzel şekilde bakan ailelerimize de teşekkür ediyorum. Bizler de her zaman sizlerin yanınızdayız. Allah sizlerden razı olsun." dedi.

Türkiye Haberleri

Kula’nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan rüzgarı esti
Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı
Bakan Memişoğlu’ndan kaza yapan ambulans ekibine geçmiş olsun ziyareti
Hac Umre Seyahat Acentaları Derneği uyardı: “Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için son tarih 16 Eylül”
Sultangazi Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları Kapanış Programı düzenledi
Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti
Herkes merak ediyordu; sebebi belli oldu
Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan vatandaşlara çağrı: “Lütfen ihbar edin”
Bursa’da insanların düşmesine sebep olan çukur onarıldı