Emzirmenin önemi anlatıldı

Sivas Numune Hastanesinde Dünya Emzirme Haftası kapsamında stant açıldı. Hasta ve hasta yakınlarına yönelik çeşitli bilgilendirici materyal ve broşürlerin verildiği stantta hemşireler emzirme konusunda tavsiyelerde bulundu.Dünya Emzirm...

Sivas Numune Hastanesinde Dünya Emzirme Haftası kapsamında stant açıldı. Hasta ve hasta yakınlarına yönelik çeşitli bilgilendirici materyal ve broşürlerin verildiği stantta hemşireler emzirme konusunda tavsiyelerde bulundu.
Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla Sivas Numune Hastanesinde çeşitli etkinlikler düzenlenerek emzirmenin sağlık üzerindeki etkilerine dikkat çekildi. Farkındalık oluşturmak amacıyla poliklinik girişine kurulan stantta hasta ve hasta yakınlarına yönelik çeşitli bilgilendirici materyaller ve broşürler sunuldu. Lohusa şerbeti ikram edilen stantta emzirme danışmanları ve hemşireler hasta ve hasta yakınlarına emzirme konusunda tavsiyelerde bulunarak sorularını yanıtladı.
Doğum servisini ziyaret eden Numune Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fidan ve beraberindeki yöneticiler doğum yapmış anneleri ziyaret ederek, lohusa şerbeti ikram etti. Emzirmenin önemine dikkat çeken Fidan, annelere "Bebeğinizden Mektup" takdim etti.

Sağlık Haberleri

Kars’ta HAP tatbikatı nefes kesti
Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Çiğdem: "Bebeğinizde dışkı yapamama durumu ’Hirschsprung Hastalığı’ tedavi edilebilir"
Japon uzmandan Alzheimer hastalarına öneriler
Sinop’ta 112’ye yapılan çağrıların yüzde 71,99’u vakaya dönüşmeyen ihbarlar
Alzheimer 65 yaş üstünde yüzde 5 civarında görülüyor
Kullanılmayan ilaçların imhasına dikkat
25 yataklı Bahçesaray Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı
Düzenli fiziksel aktivite ve akdeniz tipi beslenme alzheimer’i engelliyor
Uzmanından uyarı: “Alzheimer hastalığı kadınları daha çok etkiliyor”
Gültekin; “Beyin sağlığımızı güçlendirerek, Alzheimer hastalığından korunabiliriz”