Emniyetin "Panter 78" tatbikatı nefes kesti

Karabük’te düzenlenen tatbikatta iş yeri sahibini silahla yaralayıp paralarını aldıktan sonra kaçan gaspçı rolündeki 2 polis, meslektaşları tarafından etkisiz hale getirildi.Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği 'Panter 78' tatbika...

Karabük’te düzenlenen tatbikatta iş yeri sahibini silahla yaralayıp paralarını aldıktan sonra kaçan gaspçı rolündeki 2 polis, meslektaşları tarafından etkisiz hale getirildi.
Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği "Panter 78" tatbikatı gerçeğini aratmazken, yaşanan kovalamaca ise nefes kesti. Senaryo gereği Cumhuriyet Mahallesi’nde bir iş yerine giren silahlı 2 kişi, iş yeri sahibini silahla yaralayarak gasp etti. Şüpheliler, otomobile binerek hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, kentin giriş ve çıkışlarında kapama noktaları oluşturdu. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) yardımıyla peşine düşülen otomobildekilerin kaçış istikameti ablukaya alındı. Soğuksu Mahallesi Makasbaşı mevkiinde uzun namlulu ve çelik yelekli polisler tarafından durdurulan otomobildeki gaspçılar etkisiz hale getirildi. Tatbikattan habersiz olan vatandaşlar olup biteni anlamaya çalışırken, cep telefonu kameralarıyla o anları görüntüledi.

Asayiş Haberleri

Zonguldak’ta 129 kişiye usulsüz rapor düzenlediği iddia edilen 3 kişi tutuklandı
Edremit’te zeytinlik alanda yangın
İsrail’in Beyrut saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti
Serinlemek için girdiği sudan cansız bedeni çıktı
Fatih’te iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı
Polisten kaçan sürücü kaza yapınca yakalandı
Kastamonu polisinden uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Define avcılarına suçüstü operasyon
Kastamonu’da jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1’i çocuk 2 yaralı