Emniyet Müdürü Erkol’dan Bayburtsporlu oyuncalara tatlı ikramı

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 3’üncü lig, 3’üncü grupta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Ayvalıkgücüspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Bayburtsporlu oyunculara sürpriz ziyaret gerçekleşt...

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 3’üncü lig, 3’üncü grupta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Ayvalıkgücüspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Bayburtsporlu oyunculara sürpriz ziyaret gerçekleşti. Bayburt İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ve Bayburt İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Tecim, takımın antrenmanlarına katılarak, sporculara tatlı ikramında bulundu.
Bayburtspor’un her zaman destekçisi olacaklarını belirten Erkol, "Bayburtspor’u hem sportif açıdan başarılı buluyor, hem de ilimizin tanıtım yüzü olduğunu biliyoruz. Bizler her zaman sizlerin yanında başarılarınızı alkışlamak için var gücümüzle desteğimizi sürdürüyoruz. Bu hafta sonu oynayacağınız Ayvalıkgücüspor müsabakasından puanlarla dönmenizi bekliyor, başarılar diliyoruz" dedi.
Nazik ziyaretlerinden ötürü Erkol’a ve Tecim’e teşekkür eden sporcular, Cumartesi günü oynayacak Ayvalıkgücüspor karşılaşmasında sahada en iyi şekilde mücadele edeceklerinin sözünü verdiler.

Türkiye Haberleri

Vali Pehlivan: "En büyük kötülüklerden birisi çocuklarımızın, gençlerimizin zehirlenmesi"
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Ahlakın evrensel normlarını kendi bencil dünyalarına hapseden Batı merkezli anlayış, yeryüzünü savaşa mahkum etmiştir"
Manisa’da 469 kamu yatırım projesi uygulanıyor
Başkan Yalçın: "Eğitimler can kurtarır"
Muğla’da Muhtarlar Günü, törenle kutlandı
Büyükşehir Zabıtası Konyaaltı’nda 4 bin 360 olaya müdahale etti
Bozdoğan’da öğrencilere ağaç sevgisi aşılandı, tohum topları ormanlara bırakıldı
Cube Ümraniye: ‘İnovasyonun yeni merkezi’
Münazara Yarışmalarısının üniversite kategorisi il finali tamamlandı
Vali Çelik 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı