Emet MYO’da oryantasyon programları

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokulunda oryantasyon programları düzenlendiği bildirildi.Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt olan öğrencilerin uyum süreçlerini hızlandırmak, üniversite yaşamına hazırlamak, eğitim hakkı...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokulunda oryantasyon programları düzenlendiği bildirildi.
Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt olan öğrencilerin uyum süreçlerini hızlandırmak, üniversite yaşamına hazırlamak, eğitim hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Çocuk Gelişimi, Kimya Teknolojisi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Maliye ve Sosyal Hizmet Programları akademisyenleri tarafından Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda oryantasyon eğitimi verildi. Her bölümün kendi bünyesinde gerçekleştirdiği toplantılara tüm akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.
Oryantasyon programlarında öğrencilere öğrenim hayatları boyunca gerekli bilgilendirmeler, başvuru yapabilecekleri alanlar ve 3+1 eğitim modeli hakkında bilgiler paylaşıldı. Dersler dışında öğrencilerin faydalanabileceği alanlar, başvuru noktaları, kulüpler, spor ve sosyal tesisler, laboratuvarlar, kütüphaneler, idari birimlerin işleyiş şekli ve öğrencilerin bu birimlerden nasıl destek alabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Eğitim Haberleri

Serik’te hayırsever firmadan fen lisesine 3 laboratuvar
SUBÜ Kalite Komisyonu akreditasyon için toplandı
MSKÜ, Times Higher Education Dünya Üniversiteler sıralamasına girmeyi başardı
Elazığ’da itfaiye ve EKUT ekibine su altı arama kurtarma eğitimi verildi
Denizli’de üniversitelilere öğrenim yardımı müracaatı yarın sona eriyor
FÜ’de ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ programı düzenlendi
Sarıkamış’ta “Bilim Şenliği” başladı
BURSEM’ de yeni dönem
Marmaris’te öğrenciler uzayı keşfetti
Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi açılıyor